Ahoj holky, mam takovy dotaz. Bezne trpim na vytoky, ale v tehotenstvi mam bezne bily, husty vytok. Vcera se mi stalo, ze ze me vypadl takovy pruhledny cucek tak 1x1 cm byl jako zele. Stavalo se vam to taky? Mam se bat? Me se to stava nekdy jen po kontrole, kdyz pri uktrazvuku pouzije gyndarka gel, ale na posledni kontrole jsem byla asi pred tydnem a pul. Dekuji
@petulkanono to, co popisujes, je ok. Neboj.
Takze to je v pohode ikdyz to nebyl vylozene vytok ale spise jako takovy rosol ktery drzel tvar?
@petulkanono ano, mohl to být klidně "uleželý" gel z toho ultrazvuku, ze mně to klidně týden vychází, případně kousek hlenu z čípku...není v tom krev, ani zašpinění, ani to není jinak zabarvené, jiné obtíže nemáš, a to co by byl problém by bylo krvavé, nebo nějak zašpiněné...vevnitř nic takto průhledného není🙂 jestli jsi furt nervózní, zavolej si k doktorovi a zeptej se ho aspoň po telefonu ;)
@petulkanono a ktery jsi tt?
@petulkanono taky jsem to mívala - vždy po sexu druhy den .. nebyl?
Beru 9.tyden jako 8+, jinak sex nebyl, k doktorce jdu zitra, jen se ujistuju, at vim jestli s tim mam zitra prijit taky. Samozrejme se zeptam, ale vite jak to je, kazda malickost mnohdy vystrasi, ja prave cetla o hlenove zatce, ale tak brzo snad ne.
Jinak zrovna ted bych mela mit menstruaci, tak je teda mozne, ze to muze byt z toho?
@petulkanono jj, urcite ms. Hlenova zatka ma naprosto jinou barvu a vzhled. To bys urcite poznala.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Průhledné a bílé výtoky bych vůbec neřešila, v těhu je normální spousta takových výtoků =) řešila bych zabarvený - zelený, tmavě žlutý, hnědý, nebo nedejbože krvavý