Prozrazení pohlaví-balónky. Jak se to dělá?

11. srp 2022

Ahoj, je to blbá otázka, tak radši anonym 🙈😁 Nechápu, jak se to jako dělá, když nastávající rodiče zjišťují a ostatním prozrazují pohlaví miminka tím, jak prasknou ten balónek a vyletí konfety růžové nebo modré. To jako dostanou balónek od gynekologa nebo pohlaví miminka nějak zjistí třetí osoba a nastavacim rodicum to koupí nebo jak? 😁

beck90
11. srp 2022

🤣🤣🤣🤣 jsi mě pobavila.
My jsme si na ultrazvuku řekli, že bychom to nechtěli vědět ať nám napíše co to je jen na papírek. Ten dáme někomu, kdo nám podle toho udělá překvapení. Takže ve tvém případě koupi balónek určité barvy 🤗

martasek
11. srp 2022

Že ty ses dnes dívala na Život ve hvězdách nebo jak se ten pořad na Primě jmenuje?😁

autor
11. srp 2022

@beck90 Aha, tak děkuji za objasnění 😁

autor
11. srp 2022

@martasek Pořad jsem neviděla, ale taková videa na mě pořád vyskakují na sociálních sítích 😁

martasek
11. srp 2022

Aha, protože já to zrovna dnes přepla, když tam nějaká herečka zrovna tímto způsobem odhalovala pohlaví miminka 😉

elesse
12. srp 2022

Gynekolog to napise na papirek. Nekdo to dela i jen proto, ze se informaci chce dozvedet v klidu doma a ne u lekare

autor
12. srp 2022

@martasek Aha 😊

autor
12. srp 2022

@elesse Jo je to hezké 😊

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru