Ahoj, byla jsem dnes na kontrole, vaginálně mě zkontrolovala a dost to bolelo,bylo to nepříjemné. Cítila jsem jakoby se dotýkala hlavičky či co to bylo. Po vyšetření mě začalo bolet v podbřišku, odtekla další část hlenove zatky a měla jsem mírný tlak na konečníku. Takové bolestip tlak na konecnik a odchod hlenove zátky jsem měla i po jejím prvním vyšetření. Myslíte že by mi prováděla hamiltonuv hmat aniž by mi o něm řekla?,
Ahoj, ja zažila ve středu totéž... A kamarádka PA říkala, že to byl Hamilton.
Ani taky se mi to stalo, bez upozorneni souhlasu Ale porod se rozbehl
Delaji to bezne pokud jste v terminu .. Me to delali nekolikrat u obou tehu ..prenasela jsem.. Nekdy me to ani nebolelo a nekdy neprijemne .. Ale nijak to neublizi naopak😉
Řekla bych že to byl Hamilton, také mi ho dělali, přenášela jsem týden ale vůbec mi to nepomohlo a nejprve mě o tom informovali a vysvětlili o co jde Myslím že se lékařům nic nestane aby vysvětlili co dělají za zásah,, ale realita je koukám jiná :(
mě u prvního dítěte doktor taky neupozornil, jen řekl, že tomu trochu pomůže....
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Áno, mohlo sa to stať. Mne to urobila po TP, keď som sa jej na to opýtala. Mali by to robiť len s tvojim súhlasom, ale realita je iná....