zdravim chci se zeptat jedny veci z pritelkyni jsme meli 9.3 2018 souloz kde jste to do ni dal ale pritelkyne me podvedla a spala z jednym typkem 21.2 2018 je ted je tehotna a nevim ci to je a sama to nevi kdyz byla na gynde tak posledni ms mela 23.2 2018 datum poceti 9.3 2018 coz vychazi den semnou a datum porodu ji vychazi nekdy na 1 prosince tak se chci zeptat na koho by to vychazelo zkousel sem tehotenskou karkulacku a dal jsem Termín porodu dle data soulože na 9.3 2018 a vysel mi termin porodu prave na 1 prosince, je to teda moje nebo jeho?
@sniper787, Tvoje.
Bude to tvoje..
zajmave ona ted tvrdi furt ze to moje neni ze je uz davno tehotna byla ona to furt pocita ze je tehotna od toho 21.2 a ze 3.9 se to teprv chytlo tak ze to moje neni ale jeho ze kdyz sem to dal do ni ja tak uz davno byla tehotna
@sniper787, tak nějak nevím, co přesně krom toho zda to Tvé je nebo není po nás chceš. Jestli poslední MS byla 23.02.2018 a další soulož až 9.03.2018 jsi jasný táta. Ve kterém týdnu přítelkyně je?
dnes myslim 4 mesice a 13 dny a17+6 byla kdy kdyz byla ted na posled na gynde co je myslim ze byla v pondeli
@sniper787, troufám si říci, že to je na 99,9% Tvé.
ano vim taky mi to takhle porad ukazovala a porad trvdi ze to takhlel vychazi na neho uz jsem zni cvok je zenska a neumi si to spocitat kdyz snim spala behem menstruace 21.2 a menstuace ji skoncila 23.2 je hodne mala sance ze ze muze pritom otehotnet dale je hodne divny aby se to emrio uchytilo az 3.9 kdy spermie zijou max 2 dny eventuelne max 5 dni co jsem se docetl ale ona porad tvrdi ne neni to tvoje a uz nevim jak ji to mam vysvetlit ze to pocita spatne
@sniper787, a ona s Tebou být nechce, že neustále tvrdí, co tvrdí? A jak se k dítěti stavíš Ty?
ja si taky myslim ze semnou nechce byt jinak se stavim k tomu tak ze sem ji rekl ze proste vim ze je to moje a at si rika co chce
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@sniper787 tvoje