Propolisová tinktura během těhotenství

amenophus
5. dub 2018

Tak jsem zase narazila na něco co nevím zda můžu :(.

Jako se vším, vím že je lepší nic kromě předepsaných doplňků a léků neužívat denně a pravidelně, a pak jsou věci, kterým je lepší se vyhnout úplně.

Udělal se mi zánět na dásni. Zubařka mi na to vždycky doporučovala teatree olejíček, ale ten se v těhu nesmí spíš vůbec. Radostně jsem ale našla zbytek propolisové tinktury, pomazala tím dáseň, radovala se z úlevy jakou to přineslo a pak jsem samozřejmě zpanikařila, protože nevím, jestli to nemůže ublížit miminku.

Hledala jsem všude možně, ale na netu moc informací neni, klinické studie se ještě neprováděly. Takže by mě zajímaly osobní zkušenosti:
Užívaly jste propolis někdy během těhotenství a nezpůsobilo vám to nějaké potíže? díky.

achilea
6. dub 2018

Ahoj,ja pouzivam prop.tinkturu roky,i v tehu taky na zanet dasni. Pokud ji nebudes kapat do vody a pit,nemej obavy. Pridej vice vit.c ,vymenit kartacek a dopotucuji profi dentalni hygienu.

pavlinar
6. dub 2018

Já užívám ústní sprej s propolisem. Spíš mě tam trápil ten alkohol 🙂 že by mohl škodit propolis mě ani nenapadlo.. gynekoložka mi to schválila

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru