Ahoj, jsem na konci 38 tt a v pondeli me ceka prvni vysetreni v porodnici a vubec nevim co mam cekat. Zda se mam nejak objednat nebo tam proste jen tak prijit? Vzit si neco sebou? Nebo jak dlouho tam na kontrolu většinou cekate a co prohlidka obnasi? Vy ktere jste byly pred porodem predany do porodnice, jak to prosim probihalo?
Ahoj,neobjednava se tam. Prijdes s prukazkou za sestrickou k okynku,ona si te zapise,pak si te zavolaji na monitory a pak na vysetreni. Je to tam celkem na dlouho,vzdy jsem cekala cca 2 hodiny.
@evjun tak tos me moc nepotesila. Jdu v pondeli tak to pocitam ze bude dele nez 2 hod.😁abych si vzala knizku.
@kateriina_12 to urcite vem 🙂
@evjun prosimte a mam jit do budovy I na prijem nebo do budovy H kde maji gynekologicke ambulance?
Na prijem 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Kdyz me gynekolog predaval porodnici, tak mi rekl kdy tam mam prijit, ale muj gynekolog je zastupce primare v te nemocnici, tak mozna i proto. Ale asi bych si tam zavolala a pripadne se objednala, asi to nebude vsude stejne. Ja jsem tam byla jen na jedne kontrole a probihalo to klasicky, koukli se jak jsou na tom porodni cesty, co placenta a tak, mela jsem jit na dalsi kontrolu v pondeli, ale v nedeli uz jsme jeli 🙂