Ahoj holky. Před týdnem ve středu jsem měla dostat ms, ta se nedostavila, tak jsem dělala testíky,.. Nicméně, poslední dva, jsem dělala včera a zdá se mi, že čárky mizí,.. Žádné špiňění ani krvácení jsem neměla, teplota stále 37,2 ... Myslíte, že je problém? V pondělí jsem byla u dr, dutinka vidět ještě nešla, sliznice prý silně prokrvená, což by těhu odpovídalo. Další návštěva bude v pátek... Jen ty čárky mne zneklidňují a mám strach :(
Opravdu už netestujte nebo se z toho zblázníte..od středy udělat deset testů?? Nechte to plynout, nijak to přece neovlivníte..
vydrz do patku a uvidis...a zatim se nestresuj tim pripadnemu miminku jen uskodis.....
No jo, fakt slábne.. ale co, je přece tam. Vždyť je to jen papírek, tak se na něj tak neupínej, netestuj a uvidíš..
Zkus jinej test, zalezi taky na mnozstvi toho barviva a na citlivosti testu...zadny stresy
toto jsem mela u biochemickeho tehotenstvi......ale normalne jsem to dostala cca o 5 dni pozdeji.-nejdrive carka byla a pak pomalu slabla .....u tretiho tehotenstvi jsem zas dostala ms,ale carka silila a bylo to v poradku. Uvidis v patek popripadne si nech nabrat krev .....a tam by se pak videlao,zda hcg roste nebo naopak
😲😲😲
mně osobně také test slábnul, respektive čárka zeslábla, byla jsem z toho na nervy, no a nakonec mám dvě krásná dvojčata! čím je vyšší hcg, tím víc čárka slábne, neb test už to neumí zaznamenat a dělá pak falešné výsledky
Jakoi citlivost má ten test? Pokud 10 tak to je jasný.Test už HCG nepobírá a slábne,kup si test citl 25 a budeš mít krásný dvě čarky🙂
Muze to byt tim ze vic pijes....muze to byt biochemko....muze to byt mnozstvim barviva....
uz netestuj,nema to vyznam ;) stejne musis pockat,vydrzet.....hodne stesti,drz se.
jak to dopadlo zakladatelko?
mam totiž stejný problém ... čárka hodně slábne ...
Ahoj před 3 dny mě test ukázal krásnou čárku pak došla MS a čárka slábne a nevím proc, bojím se že nejsem už se s přítelem snažíme rok a půl děkuji za odpověď
@denisahl1993 biochemicke tehotenstvi, tehotenstvi odešlo s MS, úplně běžné, proto se nemá testovat driv..
@kkacca děkuji
Ale co ctu tak bych MS měla přijít pozdě ale já dostala o den dřív a ne jak obvykle ne tak silná ale první den mě bolelo podbrisek
@denisahl1993 pokud ti slábne test, nemůže to mít dobry vysledek, jestli chceš mít jistotu dojdi si na krev jako samoplatce a nech si vzít HCG
To je biochemicke těhotenství. Tak jsem to měla párkrát taky. Sliznice může být silně prokrvena ze dvou důvodů... těhotenství nebo spíš v tomto případě blížící se menzes.
Ale čárka po MS zase sílí nechápu proč
@adelinkkaa Dobrý den, opravdu je to tak, že když už jsem měla "dálnice" na 10tkovým testu, tak už to "nepobírá" a další den mám testovací čárku slabší... Že já se na ten test nevykašlala, ležel mi tu poslední...🤦♀️🥺 A teď jsem z něj akorát "rozhozená".... Předem děkuji ❤️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
moje rada je netestovat. Jsou to zbytecny nervy, ktery miminku skodi. ver mi, vim o cem mluvim.