Proč čárka na těhotenských testech slábne?

klaaaraaa
11. únor 2015

Ahoj holky. Před týdnem ve středu jsem měla dostat ms, ta se nedostavila, tak jsem dělala testíky,.. Nicméně, poslední dva, jsem dělala včera a zdá se mi, že čárky mizí,.. Žádné špiňění ani krvácení jsem neměla, teplota stále 37,2 ... Myslíte, že je problém? V pondělí jsem byla u dr, dutinka vidět ještě nešla, sliznice prý silně prokrvená, což by těhu odpovídalo. Další návštěva bude v pátek... Jen ty čárky mne zneklidňují a mám strach :(

sleepers
11. únor 2015

moje rada je netestovat. Jsou to zbytecny nervy, ktery miminku skodi. ver mi, vim o cem mluvim.

veeeraf
11. únor 2015

Opravdu už netestujte nebo se z toho zblázníte..od středy udělat deset testů?? Nechte to plynout, nijak to přece neovlivníte..

petapetruska
11. únor 2015

vydrz do patku a uvidis...a zatim se nestresuj tim pripadnemu miminku jen uskodis.....

primaska
11. únor 2015

No jo, fakt slábne.. ale co, je přece tam. Vždyť je to jen papírek, tak se na něj tak neupínej, netestuj a uvidíš..

ninikry
11. únor 2015

Zkus jinej test, zalezi taky na mnozstvi toho barviva a na citlivosti testu...zadny stresy

eloana
11. únor 2015

toto jsem mela u biochemickeho tehotenstvi......ale normalne jsem to dostala cca o 5 dni pozdeji.-nejdrive carka byla a pak pomalu slabla .....u tretiho tehotenstvi jsem zas dostala ms,ale carka silila a bylo to v poradku. Uvidis v patek popripadne si nech nabrat krev .....a tam by se pak videlao,zda hcg roste nebo naopak

nonacek
11. únor 2015

😲😲😲

karlam
11. únor 2015

mně osobně také test slábnul, respektive čárka zeslábla, byla jsem z toho na nervy, no a nakonec mám dvě krásná dvojčata! čím je vyšší hcg, tím víc čárka slábne, neb test už to neumí zaznamenat a dělá pak falešné výsledky

adelinkkaa
12. únor 2015

Jakoi citlivost má ten test? Pokud 10 tak to je jasný.Test už HCG nepobírá a slábne,kup si test citl 25 a budeš mít krásný dvě čarky🙂

shine2015
12. únor 2015

Muze to byt tim ze vic pijes....muze to byt biochemko....muze to byt mnozstvim barviva....

uz netestuj,nema to vyznam ;) stejne musis pockat,vydrzet.....hodne stesti,drz se.

lloupacek
25. únor 2015

jak to dopadlo zakladatelko?

mam totiž stejný problém ... čárka hodně slábne ...

denisahl1993
4. zář 2019

Ahoj před 3 dny mě test ukázal krásnou čárku pak došla MS a čárka slábne a nevím proc, bojím se že nejsem už se s přítelem snažíme rok a půl děkuji za odpověď

kkacca
4. zář 2019

@denisahl1993 biochemicke tehotenstvi, tehotenstvi odešlo s MS, úplně běžné, proto se nemá testovat driv..

denisahl1993
4. zář 2019

@kkacca děkuji

denisahl1993
4. zář 2019

Ale co ctu tak bych MS měla přijít pozdě ale já dostala o den dřív a ne jak obvykle ne tak silná ale první den mě bolelo podbrisek

kkacca
4. zář 2019

@denisahl1993 pokud ti slábne test, nemůže to mít dobry vysledek, jestli chceš mít jistotu dojdi si na krev jako samoplatce a nech si vzít HCG

lenjii
4. zář 2019

To je biochemicke těhotenství. Tak jsem to měla párkrát taky. Sliznice může být silně prokrvena ze dvou důvodů... těhotenství nebo spíš v tomto případě blížící se menzes.

denisahl1993
9. zář 2019

Ale čárka po MS zase sílí nechápu proč

monulli
4. zář 2020

@adelinkkaa Dobrý den, opravdu je to tak, že když už jsem měla "dálnice" na 10tkovým testu, tak už to "nepobírá" a další den mám testovací čárku slabší... Že já se na ten test nevykašlala, ležel mi tu poslední...🤦‍♀️🥺 A teď jsem z něj akorát "rozhozená".... Předem děkuji ❤️

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru