Připadáte si v těhotenství atraktivní?

rajecka
10. lis 2014

Jen tak čistě ze zvědavosti, bych ráda založila diskuzi, jak se jako těhotné vnímáte vůči mužům? Já jsem těhotná podruhé a v obou případech jsem snad od první chvíle najela na nějaký maminkovský mode a absolutně sebe nevnímám jako potencionální sexuální objekt. Jsem taky hodně štíhlá, takže mám hned po pár měsících vidět bříško a připadala bych si fakt nepatřičně, kdyby mě někdo "balil", o pohlavním životě s manželem ani nemluvím 🙂 Ale asi to není normální pocit, překvapilo mě třeba že můj známý poznal dívku v 7-mém měsíci, začali spolu chodit a dokonce před porodem proběhl i sex. Vůbec si neumím představit sebe v tomhle stavu jak někoho svádím. Proto mě třeba i překvapuje, že se tady někdy objeví těhotenské profi fotky, které jsou vyloženě laděné do erotiky, holky mají sex prádlo, podvazky, punčochy a mě to připadá buď legrační nebo prostě.... divné. Jak jste na tom vy?

milmic
10. lis 2014

Já se cítím všelijak, jenom ne přitažlivě. 😅 Přestože nijak moc nepřiberu a vlastně krom bříška jsem pořád hubená, tak si připadám dost neatraktivně. Představa, že mě bude manžel svádět nebo po mě chtít víc než spánek, tak to se i s břichem raději napasuju pod postel. 😅 Naštěstsí on to vnímá stejně. 😉

roseinka
10. lis 2014

Já jsem štíhlá, mám zatím pidibříško, ale od začátku těhotenství si připadám totálně antisexuálně. Na začátku jsem měla zhoršenou pleť, ta se už srovnala a teď zas mám pocit, že mám ošklivý zadek (ten má můj manžel nejradši) a tak mi přijde, že se mu už taky nemůže líbit. Taky si nedovedu představit, že ho svádím třeba v nějakém prádélku tak, jako obvykle. Skoro denně myslím na to, jak se po porodu chci cvičením zpevnit. 😀 Ale manželovi se prý líbím pořád stejně a prsa ještě víc, tak nevím no. Já se teď prostě nesnáším. 😀

wenduliks
10. lis 2014

@rajecka Ja jsem to mela v tehotenstvi uplne stejne. A pritel,myslim,ze tak od 6.mesice,taky… 😀 No,nechci vas strasit,ale po porodu se to nejakou dobu moc nezlepsi… 😀 Me se sice telo vratilo,jakz takz do puvodni formy pomerne rychle,ale pocity antisexy,u mne pretrvavaly dost dlouho… 🙂

rajecka
autor
10. lis 2014

@wenduliks Já jsem taky byla do dvou měsíců na své váze, ale po dobu kojení (1 rok) jsem se cítila úplně stejně frigidně jako těhotná 🙂 Po skončení kojení se to na krátkou dobu vrátilo do normálu a při prvním pořádném sexu jsem otěhotněla znovu 😀 Takže chudák manžel.

frantiska85
10. lis 2014

Já si sexy připadala. Postavu jsem měla pořád pěknou a za celý dospělý život jsem poprvé měla slušnou pleť. I vlasy byly mnohem kvalitnější. Navíc jsem zkusila jaké to je mít prsa 🙂

wenduliks
10. lis 2014

@rajecka no,pane jo 😀 Tak doufam,ze alespon bylo planovane… ;) My mame 1. taky kojim… Tak doufam,ze nedopadnem,jako ty… 😉

rajecka
autor
10. lis 2014

@wenduliks plánované to bylo, ale nečekali jsme, že se zadaří hned při první ovulaci 🙂

rajecka
autor
10. lis 2014

@frantiska85 Tak to závidím, já mám pleť hroznou celý život a v těhotenstvích ještě větší hrůza, hlavně na zádech, ještě, že mi to vždycky vyjde na zimu 🙂 A prsa se mi taky líbí, ale pupek už je začíná dohánět, takže žádná erotika 🙂

hayete
10. lis 2014

Těhotenství je sexy, ale já si připadám jako použitý, zmačkaný hadr...je mi od počátku zle od žaludku a teď v 2.trim k tomu i zvracím, takže na sobě nic atraktivního nepozoruji ;)

michalusenka
10. lis 2014

Ty jo nikdo kdo si prijde hezky s briskem?a muzu se zeptat to ste nemeli sex po celou dobu tehu?

palomitacheca
10. lis 2014

@rajecka ja si v tehotenstvi pripadam krasnejsi nez normalne. Jsem hubena, roste mi vicemene jen to brisko a ted mam i nalitejsi prsa, ktera dostaly predchozim kojenim zabrat. Nevadi mi, ze nemam dokonalou plet, ze mam strie na bocich, jsem utahanejsi... nosim v sobe novy zivot a myslim, ze ta radost ze me proste vyzaruje i ven. Milovani s manzelem si ted uzivam vic nez kdy driv a doufam, ze i po porodu to pak zustane podobne.
Jedine, co me trochu mrzi, tak ze se briskem asi nebudu moct chlubit v satech tak jako u dcery, ktera se narodila v srpnu 😀
Jinak fotky v podvazcich a sexy pradle bych asi nechtela, neni to muj styl. Ale mam z 2. tehotenstvi par nahych fotek a jsou pro me proste dokonale 🙂

rajecka
autor
10. lis 2014

@michalusenka Ale to jasně že jo, ale prostě to není takové to vrrrrr...... pojď na to 🙂 Spíš, už by to chtělo něco předvést po takové době 🙂

hanulkapal
10. lis 2014

Já si připadám absolutně asexuálně, když budu konkrétní, tak cca do 6tého měsíce to v sexu jakžtakž šlo, ale po šestém už ani náhodou.. Zadržuju všechno, co jde (hlavně vodu a plyny 😀 ) a jediné co mě zajímá je, jak se napolohovat tak, ať nemám něco skříplé a hlavou se mi honí všechno možné, jen ne to, co by mělo v tu chvíli ☹

berynka
10. lis 2014

Během těhotenství jsem si připadala v pohodě... lepší pleť, super vlasy, nijak extra oteklá 😉 . Po porodech to je jiná kapitola 😅 😎

ta_kacka
10. lis 2014

V těhotenství může být žena hezká, ale nepovažuji těhotenství za něco sexy- přijde mi něžné, slušivé... Proto se mi nelíbí nějaké sexy svůdné fotky, podle mě to k těhotenství nepatři... Nějaké nahé ale cudné jsou ok 🙂

castava
10. lis 2014

Nikdy bych nevěřila, že bych se mohla v těhotenství tak dobře cítit. Při prvním těhu jsem chodila do 30tt do práce a nebyla ani tlustá a ani hubená, možná nějáké to kilo navíc jsem měla ale byla jsem se sebou spokojená. Když začalo růst bříško a kila naskakovat, tak jsem každé kilo hrdě nosila, neboť dle mého názoru jsou všechny těhotné ženy krásné! Teď při druhém těhotenství (po prvním mi zůstalo 13 kg) sebevědomí trochu kleslo ale jakmile začalo růst bříško, tak jsem se opět cítila skvěle. Žádné volné věci abych zakryla bříško, hezky padnoucí oblečení zvýrazňující bříško jsem moc ráda nosila. Asi bych neměla na to nafotit akty v těhotenství ale toto období mám ráda.

mon_88017
10. lis 2014

Já si připadala hrozně-pleť horší než v pubertě, vlasy mastný jak humusák.... Sice jsem nabrala "jen" 12 kilo, ale cítila jsem se pohyblivá a atraktivní asi tak jako stará kredenc 😀 A co se manželskýho soužití týkalo, bylo to jakž takž, někdy jakž, jindy takž, v rámci možností, které se ke konci změnily v nemožnosti, neb si manžel způsobil vážný úraz a intimní kontakt invalidy a vyvrženýho vorvaně, to se prostě nedalo 😀
A co se fotek týče, já byla dost háklivá i na normální momentky ze života, natož pak abych fotila nějakou erotiku 😀 Ale každý dle svého naturelu, že 😎

chateau
11. lis 2014

Já si připadám tak nějak hezčí 🙂 A hlavně se mi zlepšila kvalita vlasů, už se mi tak moc nemastí. Zatím mám asi jen 4 kg nahoře a to mi přijde že mám jen v bříšku 🙂.

mysicka_lb
11. lis 2014

Ahojky, já jsem těhotenstvím rozhodně neztratila svoji ženskost, potřebu líbit se a být atraktivní..... Bohužel okolí ztratilo schopnost mě jako ženu vnímat a mě to strašně mrzelo. Z nějakého neznámého důvodu má každý potřebu hodnotit velikost těhotenského břicha. Když mě někdo vítal se slovy "jé, ty jsi zase přibrala," nebo "ty máš ale velké břicho," vrazila bych mu nejradši facku a připadala jsem si jen o chlupík méně mizerně, než kdyby mi to řekl jako netěhotné. Na začátku těhotenství jsem o sebe hodně dbala, měla jsem vychytané oblečení, které bříško co nejvíc maskovalo (a samozřejmě k sobě ladilo a bylo elegantní). V obličeji jsem byla i hezčí, čekala jsem kluka a asi ty pověry, že kluk dává krásu, měly něco do sebe. Takže ano, připadala jsem si atraktivní a i se o to snažila, ale jestli tomu tak skutečně bylo, těžko říct. Ve druhé části těhotenství už přece jen ubylo modelů, které bych mohla nosit, a přibylo lidí pouštících mě sednout a poukazujících na mé velké břicho🙂. To už jsem si atraktivní nepřipadala ani trochu. Ale i tak jsem se vždycky alespoň namalovala a vzala si (v rámci možností) hezké oblečení, taková ta ušmudlaná těhule v teplákách jsem opravdu nebyla a nechtěla být. Po porodu pak zmizel takt okolí úplně a nejen, že mě už nevnímalo jako ženskou, nevnímalo mě už ani jako člověka. Přibrala jsem celkově 9 kg, dole jsem to měla hned, ale vyslechla jsem si tolik hnusných keců, že se má dušička bude léčit mnohem déle než ta tělesná část tam dole....

michalusenka
11. lis 2014

@mysicka_lb ty jo tpz to hledim na ty reakce lidi

makuka88
12. lis 2014

Já si připadám úplně priserne!! Sice mám jen malé bříško, ale jako objekt muzsheho zájmu si nepřipadám ani trochu... Ještě,že mám doma manžela. Jemu se to líbí..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru