Přibraly jste stejně/podobně v těhotenstvích?

bordeaux_zuzka
2. zář 2016

Ahoj všem, dělám si průzkum, zda se během druhého a dalšího těhotenství přibírá plus mínus stejně jako v prvním? Nepočítám případy, kdy se během dalšího těh. vyskytly nějaké zdr. komplikace (např. cukrovka). Děkuji za Vaše odpovědi.

mzat
2. zář 2016

Ahoj, při prvním těhotenství jsem přibrala 15 kg, při druhém 14kg a po každém porodu mi deset kg navíc zůstalo 🙂

martina468
2. zář 2016

Ahoj ja jsem extrem,pri prvnim 30kg,pri druhem 20kg.po prvnim jsem to zhubla behem roka kojenim,ted po druhym se me kila drzi a to jsem v porodce nechala jen 5kg

bordeaux_zuzka
autor
2. zář 2016

@mzat A pribirala jsi podobne jako v prvnim? Nebo treba nejdriv moc ne, pak zas moc najednou? Slo to nahoru stejne jako v prvnim? Diky

mzat
2. zář 2016

obě těhotenství byli kluci. do 24 týdne jsem u obou oblékla svoje běžné kalhoty a přibrala 3.5kg. pak mi začalo velmi rychle růst břicho a rovněž jsem rychle přibírala. V porodnici jsem nechala u obou 4 kg a se zbytkem se trápím dodnes

palomitacheca
2. zář 2016

@bordeaux_zuzka pribrala jsem ve vsech 3 tehotenstvich kolem 12kg, rozdil byl minimalni 🙂 kluci byli podobne velci - 3790g, 51cm a 3770g a 50cm, dcera byla mensi 3240g a 49cm.

tichackova
2. zář 2016

V prvnim tehotenstvi jsem pribrala 18 kilo, do roka jsem mela dole 20. Ted jsem pribrala 21, v porodnici nechala 7 a ted po pul roce mam jeste 6 nahore a nehne se to ani o deko

kacena0001
2. zář 2016

Ahoj tak já v prvním 12kg, v druhem 9kg, v třetím podobně a ted jsem 30tt a zatím jen kilo.

verka4d
3. zář 2016

První 12kg,druhé 12kg,třetí 3kg,čtvrté 2kg.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru