Priatel sa snažil o miminko rok, teraz už ho nechce

susannation8
11. dub 2017

Nechapem co sa stalo. Priatel bol ten , co ma nutil do miminka. Mne je 36 a jemu 27. Ja uz som sa bala mat dieta, tak som moc na to netlačila ale on silou mocou , ze chce rodinu a ze dokedy ma cakat kym mi bude 40 a uz nebudem moct? Tak som mu dovolila aby sme mali nechraneny sex po dobu asi jedneho roku. Stále sa nic nedarilo, tak sme prestali verit , ze sa to vobec raz podari. No ale podarilo. Meskalo mi to par dni a tak som si urobila test a zobrazili sa 2 ciarky. Ked som mu to oznámila ze asi bude otcom /po telefone/ tak nato odpovedal : Hm.... ja nato : ty to uz nechces? a on : V tejto situacii nie a zlozil mi telefonom. Je pravda ze v poslednom obdobi sme sa dost hadali ale aj tak sme sa medzi tym nechranene milovali. Takze sme to v podstate stále chceli. Prekvapila ma jeho reakcie. Prave od neho by som to necákala. Od neho ,, co si to dieta tak prial. Neviem , co mam robit. Ku gynekologovi pojdem za 2 dny. Som v soku a vobec neviem , co dalej. Vychovavat dieta sama nechcem ale na potrat tiez ist nechcem. Co mam robit prosim ak sa niekto ocitol v tejto situacii, poradte.

panickatlamicka
11. dub 2017

A to on nevedel, ze se treba muze zadarit? Tak jestli jste se hadali, tak uz snad musel mit v hlave, ze ted ditd nechce. A kdyz ditd nechci, tak se chranim. Nebo si to nepripoustel, ze to muze vyjit? Nedelala bych nic. Ditd bych si nechala a jemu dala chvili cas ..

lavender19xx
11. dub 2017

@susannation8 zkus se neukvapovat- mysli na to, že chlapská reakce na otcovství je často jiná než ženská 😉. Možná taky nebyl nejlepší nápad mu takovou věc oznámit po telefonu, ale už se stalo, tak ho nech si to přebrat a třeba tě ještě překvapí.

janylu
12. dub 2017

Třeba už nedoufal, že může mít dítě a ty mu najednou oznámíš, že to vyšlo a jeho napadlo, že to určitě nebude jeho. Neuraž se, ale toto mě napadlo. Nebyl třeba někde sám na vyšetření a výsledky nedopadly dobře?

amazonka.k
12. dub 2017

@lavender19xx No tak ta první reakce bývá nejpřirozenější, řekla bych, že je to přesně odraz toho co momentálně cítí, když mu dá čas, možná se jen naučí se tvářit že se mu to líbí. Já bych pracovala s tím, že dítě nechce a zkusila si s ním promluvit proč.

aleenka1234
12. dub 2017

@susannation8 my se s manželem nesnažili (mame spolu jiz dve deti) a já přesto otěhotněla. Jeho první reakce byla " buď rozumná a bez na potrat" ja nějak podvědomě cítila, že si mimi chci nechat. Cca 5 dní jsme měli doma dusno, ale pak otočil a užíváme si tohle těhotenství na plno. On se s tím srovná a bude taky moooc šťastnej.

35_a_budu_mamka
12. dub 2017

Myslím si, že je v šoku a musí mu to teprve dojít, je to chlap... Určitě bych si mimi nechala. A i kdyby si stál za tím, že ho nechce. Ten, kdo přivede dítě do úplné rodiny, nikdy taky neví, co se může přihodit a žena zůstane s mimi sama. On je teď sobec, tak buď taky a mysli jen na sebe a mimi😉

luckamarcu
12. dub 2017

Tak to by me teda nas..l.Rekla bych ze kdyz do tehle situace dite nechtel,mel si dat teda pozor.Je podle me moc mladej (jako chlap)na to aby mel dite...co znam ve svym okoli takovy mladochy-chlapi,nejsou na to jeste pripraveni poradne...drzim ti palce,treba se vzpamatuje a nebude to jen ulet v jeho hlave.Dite bych si nechala,at je to jak chce.

lavender19xx
12. dub 2017

@amazonka.k jak píše 35_a_budu_mamka, přirozená reakce = šok... a v šoku se žvaní nesmysly... 🙂

susannation8
autor
12. dub 2017

Diky za rady. Zajtra du k doktorovi, tak uvidíme jak to dopadne. Rozhodne nemam chut si užívat tehotenstvi sama. To radsi ne.

dolezalovalucie
13. dub 2017

@susannation8 On te teda uplne opustil?uz se neozval?Samozrejme je to tve rozhodnuti ale pokud bys finacne to nejak zvladla tak proc jit na potrat,On prece není poslední chlap na svete,casem muzes mit nekoho kdo bude milovat tebe i dite.Treba jen taky potrebuje cas se s tim srovnat.

kristyn.g
16. dub 2017

@susannation8 tak že jste se momentálně pohádali a on trucuje tak to přeci neznamená že hned poběžíš na potrat ne? Měl by si hoch uvědomit že to je tvoje třeba poslední šance

absintka19
16. dub 2017

Neverim, ze by sa zmenil...uprimne si myslim to co povedal. Sok? Sok nema mat z coho ked sa nechranil, sok by bol keby sa chranil. Ked povie nieco taketo, boli to. Ale mimi za to nemoze. Daj mu sancu na zivot, odmeni sa ti uprimnou laskou.

susannation8
autor
18. dub 2017

no ted uz zmenil kartu a chce to ale ako mu mam verit ,, když porad meni názor?

35_a_budu_mamka
18. dub 2017

Chlapi takovi jsou, pokud je mlady, tak ma strach, aby vas zaopatril a je to celkove pro nej nova, obrovska zodpovednost. Soustred se na sebe, abys byla v klidu. Az mimi uvidi, bude z nej pokakanej😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru