Hezký den, chtěla bych se zeptat jaké krémy, mléka a ojeje používáte na bříško? Mám sice strie na bocích po hubnutí ale nechci mít celé břicho popraskané. Zkoušela jsem bioil ale zdá se mi dost mastný. Moc děkuji za rady a doporučení. 🙂
Krem na strie Bonella forte.Da se sehnat primo u výrobce za dobrou cenu.Ja se mazu pravidelně 2x denně a nemam zadne strie.Doporucuji!
@pavlakosec zezačátku jsem mazala Weledou - strašně se mi líbila její vůně, ale jakmile vzrostla spotřeba a já bych měla jednu tu lahvičku na 2 týdny, tak jsem přesedlala na obyčejný kokosový olej. Mažu poctivě po každém koupání, prcek už klepe na pupek a skóre strií mám zatím nula....ale těžko říct, jestli je to mazáním anebo spíš prostě jen genetikou🙂
mažu obyčejným mandlovým olejem (ne kosmetickým, ale určeným na jídlo, takže 100% čistý), v prvním těhotenství se mi udělala jediná malinká strie nad kyčlem a jinak nic, teď už mám pupek stejný, jako před prvním porodem a zatím taky žádná. A to jsem měla velký strach, od puberty mám strie na bocích i prsou, velmi suchou a citlivou pokožku a maličko náběh na ekzém.
Já jsem si namíchala vlastní směs - https://www.modrykonik.cz/blog/katyxq/album/do-... , první těhotenství jsem používala http://www.originalatok.cz/kosmetika-dle-pouzit... a nemám ani strii 🙂 ... zásada ale je mazat jakýkoliv olej jedině na vlhkou kůži 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Používala som obyčajnú Neutrogenu - telové mlieko, raz denne a nemam ani jednu striu. Bola som pripravená na najhoršie, pretože zadok a boky mám pásikavé už od puberty. Podľa toho, co som počula sa to nedá veľmi ovplyvniť - niekto maze predraženými krémami a strie má, iné na to kaslu a sú bez strii.