Přeskakování srdce v těhotenství (arytmie)

lucieklim
21. čer 2017

Ahoj holky mám 28 dní do porodu minulí rok jsem prodělala katetrizaci srdce z důvodu arytmie poté jsem měla klid teď ale poslední měsíce pozoruji náhle přeskakování srdce jsem stoho psychicky zhroucená kardiolog má dovolenou a druhý mě vzít nechce mám strach že je něco špatně a že se mě při porodu něco stane měla jste taky některá ? ☹

jullli
21. čer 2017

Zazadala bych si o zadanku u obvodaka o statim ( neprodlene kontrola) a nebo cinkla primo do nemocnice kde te na kardio vemou

gnozka
21. čer 2017

Jsem po operaci srdce. V tehu jsem mela extrasystoly . Takove to přeskakování srdíčka . V tehu je to normalni i u maminek co nemaji problem se srdcem . Ale ! Rozhodne bych si vyžádala vyšetření u jiného kardiologa . Preci jen člověk ma strach a nechce nic zanedbat . Určite bych volala obvodakovi a obvolala bych si nemocnice . Od kud jsi ?

lucieklim
autor
21. čer 2017

@gnozka ano něco takového mám já Hodonín pořeším to nebo mám strach

gnozka
21. čer 2017

Hodonin ?? Ja jsem taky z okoli ? A jam chodíš . Ja k Zaviacicovi. Jeste bych to kdyžtak řešila tak ze bych na vecer klidne jela na pohotovost ze je Ti spatne a ze mas po zákroku a jsi tehu . Podle me te nemuzou vyhodit . A zavolala bych i svému gynekologovi . Kam chodíš ?

lucieklim
autor
21. čer 2017

@gnozka taky k zaviacicovi zítra tam skusim ještě zavolat 🙂 na gyndu ke Kotrbovi 🙂

gnozka
21. čer 2017

Pokud u zaviacice neuspějete asi bych to řešila přes toho gynekologa . A nenechte se odbyt sestrou ! U zaviacice. Ona umi byt nekdy pekne nepříjemná :/ reknete na rovinu ze chcete mluvit s lékařem . Jinak ja chodím do Kyjova ke Kostkovi na gynekologii . Je super ,

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru