Ahoj holky, dnes(21tt)jsem byla na UZ na kardiologii ohledně vyšetření srdíčka. Vše je v pořádku, jen si doktor nebyl jist s obloukem aorty. Tvrdil něco takového, že nevidí tok, tak mě to dost vyděsilo. Ptala jsem se, co se děje a jestli je vše v pořádku, ale říkal, ať to teď neřeším a přijdu za 14 dní na kontrolu. Moc se v tom nevyznám, popisuji laicky, ve zprávě mám nápsáno : kontrola za 14dní (aorta, oblouk). Taky se prcek hodně mlel (jako každý UZ), tak mu vyšetření dělalo trochu problém, tak jestli je chyba tady....
Nemáte s tímto některá zkušenost, nevím jak to těch 14 dní vydržím ☹
moc díky!
Jéé frufrunka, to bys byla mooooc hodná! díky 🙂
gaba a preco ti robili na kardiologii uzv srdiecka drobca, u nas sa take nerobi standardne pokial viem 😅
Babulina, poslala mě tam doktorka bez jakéhokoliv podezření, posílá prej každou těhotnou...asi preventivně. Taky jsem se divila, když mi ve 20tt na UZ řekla, že srdíčko ok a pěkně pravidelně tluče. A v čekárně se mnou bylo další 5 maminek.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Gabi, nejsem doktor, tomuhle nerozumím, ale slibuju, že se zeptám manžela, to je pediatr a v tomhle se docela vyzná. Dneska má službu, ale zítra přijede domů, tak se ho vyptám co a jak a určitě dám vědět, ju? 😉 Zatím se nestresuj, srdíčko se ještě může dovyvinout, v nejhorším případě se to dá dobře řešit hned po narození mimi... Tak hlavu vzhůru! 😉