Ahojky holky chtěla jsem se zeptat jak jsem čekala dcerku (2008)tak jsem na poradně dostala krásný kufříček se spostou vzorku a taky pak ješte v porodnici. Samé časopisy atd. Nevíte zda to ještě existuje?
Ano existuje, dostala jsem ho v porodnici a pak i u dětské dr. A předtím jěště u gynekologa, na první poradně. 🙂
Jj, já dostala v těhotenství 2 u doktora v poradně a jeden pak v porodnici. Nyní mi chodí na základě vyplněné karty poštou různé vzorečky a letáčky.
existuje.před cca 4týdnama jsem ho dostala v poradně....klinic box bych měla dostat v porodnici.Můžeš se zaregistrovat i na jejich stránkách a pokud ho nedostaneš u gynekologa nebo v porodnici,stačí je kontaktovat a oni ti ho pošlou
Taky jsme je dostali, jen ten v poradně, až dost pozdě - půlka byla prošlá (někde to dávají už na začátku těhu s průkajdou). A ten v porodnici - zrovna měli vybraný zásoby, tak jsem si tam pak měli zajet 😅 A ta karta pro další zasílání vzorků tam chyběla ☹
V roce 2008 prý existovali. U gynekologa jsem ale nedostala (ZP MV ČR) a po porodu také nic. Na šestinedělí ale pak tyto kufříky pro maminky údajně měly..ale my jsme leželi po několika měsících na nedonošeneckém a tam se k nám nic nedostalo.
Ahoj, já jsem ho v roce 2008 u syna dostala v poradně a i v porodnici. V roce 2010 u dcery nikde. Každopádně jsem jim napsala a oni mi ho dodatečně poslali 😉 A příjde mi, že jsem v tom kufříku měla více věcí, jak v roce 2008 😉
Rodila jsem v Novém Jičíně a bylo mi řečeno, že si primář nepřeje rozdávat kufříky....
tak náš dr. je nedává, tak uvidíme, jestli pošlou 🙂 ale u registrace, jsem nikde neobjevila, třeba termín porodu, aby věděli, že jsem těhotná?
Ahojky, já dostala na gyndě hned s první těhu prohlídkou a ted v pondělí při propouštění z porodnice. Ještě jsem zvědavá na VZP
náš dr taky nedává,ale v porodce jsem dostala dvě krabice,tašku a pak ještě na pojišťovně-a taky je pojišťovna která přispívá(přispívala) na plínky
VZP dává teď nějakou kart Sphare - nevím jestli i kufřík.
Já loni v červenci dostala kufříček cestou z porodky a pak od VZP kufříček od gyn nic i když jsem někoho s ním viděla odcházet - možná to bylo dle pojišťovny.
Dostala jsem jeden na začátku těhu u Dr., pak jeden v porodnici po porodu, jeden u dětského Dr., a jeden na VZP.
u Kuby jsem dostala jeden s průkajdou a dva potom v porodnici 🙂
Já dostala v roce 2009 na gyndě a pak 2 kufříky a tašku v porodnici.I vzorky od Hami atd. nám chodily.Jen ty telefonáty mi trošku vadily.(Od různých připojištění a spoření pro dítě..) 😝
Ano ja dostala v cervnu 2010 jak na gynde, tak i v porodnici
u gyndaře jeden a v porodnici druhý, a pojišťovna dala svůj balíček 😉
Taky jsem u druhého těhu nedostala ☹
Muj Dr. jich mel hafo u sebe v ordinaci..ale ja nic nedostala a bylo mi blbe se zeptat 😀 takze od nej nic..ale v unoru 2009 davala hafo VZP..a porodnice Podoli taky nejake casopisy..ale jinak nic moc...jednu plastovou nadobku od aventu:o)))xixi
U prvního těhu (2009) na gyndě a pak v porodnici a na VZP. Teď u druhého zatím je na gyndě, ale už tam nebyly žádné vzorky, jen letáčky ☹
Kamarádka teď byla těhotná 3 měsíce přede mnou a na gyndě (jiný dr. než já) dostala kufřík 2x větší než já. Přitom stejná firma, tak nevím.
Já dostala (v roce 2009) oba kufříky až v porodnici, cca druhý den od porodu. Na pojišťovně vše vyřizoval manžel, tak nic nedonesl, nebo aspoň o tom nevím. Teď uvidíme zda dostanu další ;)
já to měla jak Teufelchen Dr jich měla plno, na každé prohlídce jsem seděla vedle hromady Prenatal boxů, nedostala jsem nic a bylo mi blbé se zeptat 😀 v porodce jsem už balíček dostala.
Tak já dostala v r.2009 1 kufřík na těhucvičení a jeden u gyndaře,ale jsem si o něj musela říct 😅 😀 ona ho tam zrovna sestřička jedné těhulce dávala tak jsem se taky přihlásila 😀 😀
a pak jsem doslala v porodnici(v Domažlicích) taky jeden to už byl ten Klinik box 😉
Já dostala kufřík zároveň s průkazkou na gyndě. Byl to takový malý kufřík a ze vzorků tam byla 1 Pampers Premium care, olejíček proti striím HIPP, malý Sudocreme a potom od Hippu 2 vzorečky tuším tělového mlíčka pro mimi. Krom vzorečků ještě deník pro mimi, jinak nic podstatného, jen reklamy a 2 staré časopisy. V minulém těhu byl kufřík bohatší(např. šidítko NUK-krásné)...tehdy jsem potom dostala další 2 boxíky při propuštění z porodnice a 1 kufřík od VZP- tam byly mimo jiné 2 látkové pleny a dostaly jsme i plyšového medvěda. Tak jsem zvědavá, co to bude teď...co jsem koukala, tak VZP už snad dává jen slevové poukazy....holky na Slovenském koníkovi psaly, že v poporodních boxících měly lahvičky Avent, Chicco a jiné dobré věci
Dobry den chtela bych se zeptat na ten klinic box vvebovou adresu dekuji
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Snad jo.. ja dostala jeden u Dr, dalsi v porodnici a dalsi na VZP kdyz jsem tam byla s prihlaskou... ale bylo to teda taky 2008 😉