Předporodní poradna v Děčíně - co vše se řeší?

dc2015
2. lis 2015

Holky, které jste rodily v Děčíně, co vše se řeší na předporodní poradně v DC (dr. Klaban)? Je to komplet vyšetření? Jde mi o to, jestli se mám připravit vyloženě na gynekologickou prohlídku, nebo jestli je to jen ultrazvuk.
Vím, že je to zbytečné, ale prostě každej novej gynekolog je pro mě trauma 🙂 Je mi jasný, že v porodnici bude hůř, ale i tak 🙂 Děkuju.

lena_1
2. lis 2015

@dc2015 jestli si pamatuji dobře, tak je to prohlídka komplet plus utz. Neboj, to zvládneš 🙂

dc2015
autor
2. lis 2015

@lena_1 Děkuju za info. Jo, člověk pro ty drobky přežije snad všechno, já už se jen modlím, aby byl malej v pořádku venku 🙂

lena_1
2. lis 2015

@dc2015 já tam jdu zrovna zítra na utz ve 32 tt. Tak se na ty prcky těším 🙂. Ty to máš za pár, já doufám, že aspoň do 36 tt vydržíme v celku 🙂

dc2015
autor
2. lis 2015

@lena_1 Určitě vydržíte! Držím palečky. Pro mě je to poprvé, tak jsem taková už nervózní, nevím, co mě čeká, a zároveň se na to všechno strašně moc těším 🙂

ammmi
2. lis 2015

Komplet gyn prohlídka + utz. A neboj se, Klaban je strašně pohodovej doktor! 🙂

janicka1984
2. lis 2015

Byla jsem cca pred rokem a byl to pouze ultrazvuk. Ptal se na celkovou anamnezu (mou, manzela, nemoce v rodine), na prvni porod, meril miminko, kolikatemu tydnu zhruba odpovida 🙂

lena_1
2. lis 2015

@dc2015 taky jsem byla při synovi nervózní, ale je to nádhera 🙂.

dc2015
autor
4. lis 2015

Děkuju za uklidnění 🙂 Já už se tak těším, až to bude za mnou a můj uzlíček u mě :D

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru