Přechod k jinému doktorovi na neschopence

marciiik23
9. říj 2016

Ahoj holky, řeším teď takovou věc moje doktorka není dobrá okřikuje mě ať jí neskáču do řeči a celkově s ní nejsem spokojená! Dokonce mi o ní holky říkaly, že zavinila spoustu potratů 😖 a další věci a já jsem u ní a těhotná a bojím se, aby něco nezanedbala a chci od ní odejít, ale jak to uďělat, aby mi nezrušila nemocenskou? Jsem na těch penězích dost závislá 😒 ☹ ...Už si nevím rady. Už to tak jedné holce dokonce i udělala, protože od ní odešla tak byla naštvaná a zrušila ji nemocenskou...Co mám dělat? Děkuju za odpověď.

astyna
9. říj 2016

Pokud máš těhotenství v pohodě, tak bych u ní zůstala, co by ti jinak udělala? Já taky nejsem mnohdy s lidmi spokojená, ale vyhnout se jim nemůžu 😅

marciiik23
autor
9. říj 2016

Nechtěla mi změnit její sestra vycházky a když jsem se zeptala te doktorky rekla ze to jde ani sestra ani doktorka neni dobra jo mam tehotenstvi v pohode to tvrdi ona ale co kdyz ne? Kdyz zavinila potraty

lv
9. říj 2016

zavinila potraty, to zní hodně silně..myslíš, že něco zanedbala a tím ženy přišly o dítě? Jesti do 12tt, kdy je to běžné a nic moc se dělat nedá, nebo později? Že třeba neodeslala do nemocnice apod.?
Jinak - jsi na neschopence, tedy máš být v klidovém režimu doma, to ti vycházky jen tak nedají, 2h denně a šlus (mění lékař, který zná tvůj zdrav.stav, ne sestra).

olga_
9. říj 2016

@marciiik23 Na neschopence má být žena ze zdravotních důvodů, ne? (Jako tady z diskuzí vidím, že to bývá jinak, ale to je jiná otázka.) Pokud jsi na neschopence z pádných důvodů, tak ti ji napíše i nový gynekolog - kór, když to bude opravdu dobrý gynekolog. Bojíš se o dítě, nebo o peníze?
Důvěra v lékaře je v těhotenství samozřejmě více než kdy jindy důležitá. Není v tom žádná věda - pokud jí nedůvěřuješ, prostě odejdi k lepšímu...

karlajasmine
9. říj 2016

@marciiik23 tak od ni odejdi a pokud je duvod abys byla na neschopence tak ti ji snad napise i jiny lekar?

marciiik23
autor
9. říj 2016

@lv Vycházky mám 6h vkuse. No málem zavinila potrat i mě předepsala mi krém, který se nesmí používat v prvním trimestru a holky se o tom bavily na znamylekar.cz a i na facebooku takže si myslím, že to pravda je.

lv
9. říj 2016

to máš štěstí, 6h se dává málokdy, často říkají lékaři, že doma jsi na to odpočívat.. s tím krémem to by měla vědět..
K hodnocením na znamylekar.cz jsem skeptická, napíše tam člověk obvykle naštvaný, frustrovaný a také ten, u kterého něco nevyšlo (často neovlivnitelného lékařem), než ten který je spokojený, bez komplikací a potíží. To je můj názor. A taky, lékařka vinna potraty by už byla zavřená, nebo s odebrannou licencí.

carries
9. říj 2016

Já když jsem chtěla v průběhu těhotenství změnit gynekologa, tak mi bylo řečeno že to nejde. Myslím, že by změna mohla projít třeba z důvodu změny bydliště.

svatuse
9. říj 2016

Menit lekare muzete kdykoliv. Sama jsem ted ve vysokem stupni tehotenstvi zmenila gynekologa.

marciiik23
autor
10. říj 2016

Ano změnila jsem bydliště i ale ta holka taky a byla na ni nastvana a zrušila ji proto nemocenskou, že od ní odchází. Doktorka měla kdysi problémy zavřít ordinaci jí chtěly už dvakrát. No zkusím to u ní ještě vydržet, ale pokud nějaký problem utikam od ni 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru