Ahoj, prosím Vás, pracovala jste některá v restauraci i v těhotenství? Jsem v 6.týdnu bez komplikací a nevim co mám dělat, jestli jít na neschopenku nebo zůstat v práci. Dělám krátký a dlouhý týden od 9hod do 21-22hod.
ja pri prvnim tehu pracovala v baru lekarka mi napsala nemocenskou ,v zakourene restauraci to neni asi nic dobreho pro mimco
Kamarádka pracovala (jako servírka) do 20.tt. Myslím, že to sice bylo v nekuřáckém prostředí, ale říkala, že jí pak už docela vadilo nosit opasek s kasírkou. Taky končila později večer a prý toho měla vždycky tak akorát dost 😉 .
Díky, u nás v restauraci se kouří, ale přijde tam tak jeden člověk za den, který kouří, spíš to je lepší rodinná restaurace s pensionkem. Šéf říkal, že klído by kouření zakázal, tak uvidíme. Moc lidí, že by byla honička celý den , taky nepřijde, víc přes obědy než večer. Tak se stane, že víc jak půlku dne prosedim. Někdy máme větší akci, třeba třídní srazy a svatby. To jsme většinou ve dvou, takže si pomáháme. Tak si říkám, že by to zas nemuselo být na neschopenku. Doma bych se asi zbláznila. Vycházky 4hodiny denně ☹ Ale taky mám strach o mímo. Doktor říkal, že je to na mě, až budu chtít zůstat doma tak mi neschopenku napíše.
ahoj - já jsem servírka...ale co mi sestra řekla, že bych neměla dělat víc jak 8h....já dělala do 4měs ale byl to pak nápor na záda...pak mi začalo tvrdnout břicho a dr mě nechal už doma....doted kuli tomu mám problémy s křížem....v kříži sice bolí i normálně v těhu...ale tohle bylo i po blbých 2-3h lítání po place. Přece jen nosíš ty talíře...my ještě tahali vozíky plný nádobí....holka to si rozmysli.... 😉
Já si právě myslela, že bych vydržela do konce prázdnin a pak šla na neschopenku. Ale samožřejmě, když mi bude špatně, šla bych hned. Dávám si pozor, talíře vezmu jen dva a tác s pitím si nenakládám plný, jako dřív 😵 Večer se snažim ulehnout do postele hned jak přijdu z práce. A když mám volno, tak jen ležim 😀 Zrovna za chvilku odcházim do práce. Mám jen dva dny pracovní tak snad mě lidičkové nebudou moc trápit.
my tam měli hrozný lidi...klukům bylo jedno jestli jsem tehu nebo ne a šéfová nechtěla někoho platit stejně za mín práce...takže jsem lítala stejně a dopadlatila na to s tím břichem Naštěstí se furt držíme!! tak to nepřeháněj, jinak to neuškodí!!
Tak fajn, jdu na to..v práci máme internet, tak kdyžtak napíšu jak ten dnešní den zvládám 😉
pa 😉
Tak máme po obědech, frmol nebyl, ale prošla jsem se 🙂 Naštěstí se neobjevil žádný kuřák! Jak jsem tak koukala na lidi jak se cpou, nejsradši bych jim všechno snědla přímo z talíře, takže si jdu dát něco dobého i já. 😅 Hlad mám jako vlk.
tak se dobře napapkej.....já měla dnes jen vb+smažák ale byl dobrej 😵
kouření mi nevadí pokud to tam není moc zahulený.....ale jinak to i ráda čuchám 😀 tak se moc nenadři!!! 😉
Já měla těstoviny s hlívou ústřičnou, byla to taky mňamka. Smažáček si možná dám zítra 🙂 A už bych zase něco snědla 😲 Celý odpol skoro posedávám, jen pár lidí na kafčo..třeba dnesk zavřu i dřív.
tak to máš dobrý, když se tak nehoníš. Já dělala v DK- dům kultury a to byla větší restaurace a místní štajmgasti tam chodili pravidelně a obědy ty byli nabitý!! tam bylo volno tak od 14.30 - 17.30 jinak mazec!! Tak at ti to utíká!! 😉
Díky, ted tu sedí dva stoly a zrovna lidičkové kouřej, takže jsem hned všude otevřela okna 😀 Sem to v poledne zakřikla s tím kouřením! Ale zas to není tak hrozný. Můžu být ještě v jedný místnosti kde se nekouří tak tam vždy nadýchám čerstvý vzduch a hurá zpátky na plac 🙂
Když teď máš tu neschopenku, máš vycházky celý den, nebo jen určité hodiny?
ahoj...měla jsem vycházky celý den od 8-18h.Psala mi je a rozhodla o tom sestřička-protože říkala, že nemůžu pořád tvrdnout doma a věděla, že mám dcerku.
Jsem od pondělí na mateřské 😵 😵
A neboj....tím čucháním kouře se nic nestane-maximálně ti bude špatně!! Ty jsi byla kuřačka?
ted tam čumí na hokej a to máte asi narváno co!!!! 😉
Ahoj, kuřačka jsem byla před 5lety 😉 ale ne moc velká, spíš, když se někam zašlo a popíjelo. Přítel mi to taky říká, že zas u nás v práci se tolik nekouří, že by to vliv na mímo nemělo mít.
Teď mám tři dny volné tak se jen budu povalovat 😀. Telku v práci nemáme, takže žádní fandové k nám nechoděj.
Ty se máš, už bych taky chtěla být o pár měsíců dál. Jsem na začátku a mám strach, aby všechno šlo tak jak má...
však neboj...ono to uteče a moc se netěš, mě už to nebaví se s tím tahat a to mě čekaj ještě dva měsíce 😠 asi prasknu 😒
v posteli se ani pořádně neotočím jak bolí ten břuch, musím si sednout a otočit na bok a zas lehnout 😀 co budu dělat za měsíc 😲 😀
tak si užij volníčka a pěkně odpočívej!!!!!!!!!!! 😵
Tak víkend je za mnou a už jsem zase v práci. Skoro celý jsem prospala a teď bych chrupkala i tady. Ted je klídek, škoda, že neděláme ve dvou, mohla bych si jít na chvilku natáhnout 😅
kamarádka dělala do doby než šla na mateřskou, těhotenství měla v pohodě, až na nízký tlak, že se jí občas spustila krev, docela mě její dr. překvapila, že jí nechala chodit (vlastěn něpřekvapila, pže je to děsná kr.avka) 😝 😅
já osobně bych nechodila, i kdyby bylo těhu v poho 😉
luzi já bych tě nerada strašila ale moje sestřenice taky dělala v restauraci vše bylo ok a pak o mimi přišla v 7 měsíci a dr jí řekl že je to s toho nadměrného stání a nošení jídel tak já bych asi šla na nemocenskou
ahoj luzi-jj ještě si to rozmysli a domluv se s dr...kdyby se něco stalo budeš si to vyčítat, ale nemusí se stát nic. je to stejně na tobě.....ty jsi 2měsíc a do toho 12tt by jsi si měla dávat pozor....ale potom už taky-tohle je taková blbá práce a kdybys seděla v kanclu, tak to je něco jiného...ikdyž tam musí bolet zas prdel 😀 a záda asi taky!! papa 😉
Ahoj, já bych se rozhodla dle toho, jak to sama cítíš. Pokud se tam nekouří, tak je to OK, toho jsem se nejvíc bála, když jsem přečetla to téma. Pro tvojí a mimina pohodu je taky důležité, jak se cítíš a pokud myslíš, že by jsi se doma ukousala a chyběla by ti společnost, tak do té práce choď.Mě Dr. do neschopenky vyloženě nutila a taky jsem nešla, až ve 12. týdnu, kvůli hematomu. A to jsem pracovala v domově pro seniory, v prostředí plném infekce a občas přišla do styku i s nějakým tím nebožtíkem 😢
Ahoj,ja taky delam v restauraci,ale ve sportovnim centru a je to tam delane formou bufetu.Neroznasime,ale stojime 12hodin na nohach.Nevedela jsem jestli budu pracovat,kdyz otehotnim,ale vzhledem,ze me dve kolegyne,ktere otehotnely,vydrzely do 7 mesice pracovat.Ale posledni 2-3 mesice delaly od 9- 14 nebo podle potreby.Mely zkracenou pracovni dobu,ale tak pracovat chtely.
Ale jak jedna,tak druha pracovala,protoze se citila dobre a do prace to mame vsechny ani ne 5 min.pesky.
Vzhledem tomu,ze holky otehotnely prirozene,tak u mne to bude asi jinak.Ja podstupuji ivf.
Holky díky za informace..za týden jdu na kontrolu tak když bude vše Ok a dr. mi vyloženě práci nezakáže, budu asi chodit dál..jak už jsem tu psala, nepracuju v restauraci, kde je narváno od rána do večera, takže třeba celý odpoledne prosedim a kuřáku tam přijde mimimálně. O prázdninách to je úplná pohodička. Takže uvidíme. Samozřejmě chci pro mímo to nejlepší, ale doma bych se zbláznila 😒
larri..držim palečky at se mímo povede 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
To zalezi na tobe-jak se citirs.Ja bych sla radej na neschopenku.Zakourene prostredi,celej den na nohou..Myslim,ze to neni v tehu uplne idealni.Ale zkusenost s tim zadnou nemam.