Pozorujete v těhotenství změnu chování partnera?

rastynek
7. dub 2015

Ahoj těhulky, jsem v 7tt, víme to s přitelem 14 dní. Je strasne rad, ale pozoruji na nem zmeny v chovani. Znate to taky? Muj Partner je hodne na sex, ale od ty doby co to vi, tak na to prej nema ani pomysleni a neni to prej kvuli me nebo by se bal,ze se mimi neco stane. Take vice rype do svych pratel,ikdyz je to ve srande. Sam na sobe pozoruje zmeny. Je to normalni? Ze by si nas podvedome chranil? diky za kazdou odpoved

vercik83
7. dub 2015

@rastynek muj se taky bál, první trimestr jsem ho jeste ukecala, pak se prooste bal a prislo mu to divne a az do konce nic. A to jsem byla pri chuti posledni trimestr. Nic divneho, nehledej v tom vic.

andelka
7. dub 2015

Je to normální. Taky se budeš měnit.

klarksonek
7. dub 2015

@rastynek cha...tak u nás je to to samé...občas si klepu na čelo,jestli je normální :D, jelikož kolem mě chodí jako bych byla z cukru a dceru pořád zaměstnává jen abych mohla odpočívat a když jsme někde na návštěvě furt pozoruje ostatní a neustále se ptá jestli něco nepotřebuji,už nám to příjde komické :D ....a se sexem jsme taky na štíru,jeho odpověď byla,že mě by se taky nelíbilo,kdyby do mě někdo píchal :D a nejde mu to vysvětlit

ninusch
7. dub 2015

U nás sex během těhotenství katastrofa. Pořád mi tvrdil, že to tím není, pořád hledal nějakou výmluvu, proč to zrovna nejde a když už k tomu došlo, tak to většinou stálo dost za prd. No a hned jak jsem porodila, mimčo bylo v pořádku venku, tak už je zase jak utržený ze řetězu 🙂 prostě vám nechce ublížit a podvědomě vás chrání 🙂

evcann
7. dub 2015

@rastynek tak v tomto období to jeste bylo v pohode, ale ted uz taky ne, prijde mu, ze by mi nebo mimcu mohl ublizit a prijde mu to divne. Chtel by, ale proste na to porad mysli a i pri sexu je to znat, jen se nejak hnu uz je chudak ve stresu co se deje a navic je tam zive dite tak ma takovy divny pocit, asi, aby ho neokukoval 😀 vim to tak i od znamych takze je to fakt uplne normalni

sannnya
10. dub 2015

koukám, že všude je to stejné 😀

sarkoc
10. dub 2015

Já jsem v 11 tt + 2, od začátku na rizikovém a zatím to našemu partnerství jen prospělo, ve všem...ne, že by předtím bylo něco špatně, ale pokud to ještě více jde, tak jsme si čím dál tím víc bližší (asi tomu přispívá i to, že máme měsíc před svatbou)...samozřejmě se o mě taky bojí, říká ať odpočívám, dost jím, atd...klasika 🙂 A co se sexu týče, tak jsme ho mírně omezili, protože jsem věčně unavená, ale o to je lepší 🙂 Myslím si, že si něco početl o tom, že to miminku nevadí...

Ale co mě dostalo, tak jsem mu vyprávěla o kontrole u doktorky a říkala, jak prohlížela celé miminko po jednotlivých částech a on pořád nechápal, jak mohla už vidět prstíky atd, když má drobek 3,5 cm...tak mu říkám, že si ho tím ultrazvukem vždycky jakoby pootočila...a on teprve pochopil, že ultrazvuk probíhá přímo a ne přes břicho :D A pak ze srandy půl dne nadával na doktorku, že nám šťouchá do miminka a že až se mnou půjdu na ultrazvuk někdy v tom 30. týdnu, tak jí teda pěkně vynadá, co si to jako dovoluje :DDD

martaveg
10. dub 2015

Ja to moc nepozorovala, manzel se ke mne vzdy choval hezky, pozorne az opatrovnicky (ale v dobrem smyslu, ne omezujicim), nicmene kamaradka mi rekla, ze i kdybych ji to neprozradila, tak to stejne tusila z manzelova chovani vuci mne 🙂 myslim ze je to spravna reakce, ze se i chlap zacne postupne prizpusobovat nove roli otce a ze vuci tehotne partnerce ukazuje i urcity respekt, uz jsem potkala i chlapy u kterych to tak nebylo, z tehotne si utahovali, nechali ji tahat veci apod.

jamia
10. dub 2015

Přijde mi divné sledovat a řešit nějaké změny pouhé dva týdny poté, co jste se o těhotenství dozvěděli. Můj muž se ke mně choval v těhotenství pořád stejně (hezky), ale já jsem taky moc nezměnila svůj životní styl.

smallinka
10. dub 2015

jistě že vás chrání je to chlapskej instinkt, stejně jako ty se chováš jinak, počkej až pokročíš v těhu to bude převládat nervozita tak si to teď užívej 😀 a co teprve až se dítko narodí, to se vám celá domácnost převrátí na ruby.... budete vyčerpaní, ale šťastní 🙂

elinka90
10. dub 2015

jsem v 9tt a se sexem teda problém nemáme 🙂 manžel si o tom něco přečetl a je v klidu 🙂

sannnya
10. dub 2015

Každý muž se prostě chová jinak, ten můj se dodnes bojí a čím víc se blíží porod, tím víc cejtím, jak se o nás bojí 🙂 nejvtipnější bude převoz do nemocnice, to s ním zaručeně praští 😀 právě třeba proto, že je takhle citlivý, tak ho nechci u porodu a on s tím velmi rád souhlasí 🙂 naopak jsou muži, kteří to snáší velmi dobře a to, jak těhotenství, tak porod......k sexu jim to nevadí, ani před porodem, ani potom.....ale těch co jsou velmi opatrní a bojí se, bych řekla, že je zásadně více 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru