Ahoj holky, zajímalo by me ty co maji dvojcatka, zda jste meli intuici, ze by tam mohli byt dve uz pred kontrolou u dr?
Jsem teorve 5tt ale mam hrozne silnou intuici ze budou dve mama dvojcata brachy a dvojcata segru a brachu a babicka mela dvojcata, která bohuzel zemřela při porodu.
@olga_ tak to jsem zvedava zda to je i u me pravda 🙈
Ne
Určitě ne
Rozhodně jsem to nepoznala a ani netušila. U gynekologa jsem pak málem omdlela
Já jo, dělali jsme si z toho ještě srandu doma před UTZ…doktorka se divila, že nejsem vůbec v šoku 😁
Díky za zkusenosti, dam pak vedet teda 😅
Já jsem čekala dvě, sice to nedopadlo, ale nepoznala jsem
Ja nemohla dlouho otehotnet.. Pak nam jeden den nad domem letali 2 capi, nikdy jsme je tady nevideli. Manzel hned at si jdu udelat test, ze jsem urcite tehotna a cekame dvojcata.. Pak odpoledne na prochazce dcera nasla mrtveho capa..
Test jsem udelala a opravdu jsem byla tehotna.
Tak nejak jsme diky capum verili v to, ze jsou to dvojcata.
A jaky byl sok, kdyz na utz byla trojcata, ale jedno to bohuzel vzdalo, tak jako k nam ten 3.cap nedoletel a byl mrtvy na poli...
Od te doby u nas capi nebyli..
Nepoznala. Nevěděla jsem to do prvního screeningu (12tt). Byl to pořádný šok. 😅
Ja nepoznala, asi bylo jeste brzo, prisla jsem o ne v 8 nebo 9tt.
Ale potom jsem bezpecne poznala, ze cekam holku a pak ze kluka. Nikdo mi to neveril, ale ja to proste vedela a presvedcila jsem se az po porodu 😉
Moje máma nepoznala. Před 50 lety čekala dvojčata, ultrazvuk nebyl, doktor ji nadával, že moc přibírá, až ji nakonec udělali rentgen!!! a teprve pak se vědělo, že čeká dvojčata
Holky, tak na konzole v 7tt dneska a miminko i se srdickama a vedle vypadá ze byl založeny jeste jeden váček, ale uz pry bude spis odcházet a je z toho hematom. Neni možné ze je zenska intuice tak silná 😱 prala bych si aby se tam to druhé jeste vykkubalo, ale v 7tt uz je asi pozde aby se v tom prázdném “vacku” nevo ukázalo ze ?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Jo.