chtěla bych se zeptat jestli jste některá prožila to stejné. Hned 1.den po vynechání ms jsem udělala test a byl pozitivní takhle to vydrželo týden, na těch posledních testech byla čárka o něco slabší, ale byla. 6.den od vynechání ms jsme se s přítelem pokoušeli o sex, ale hned při prvním pokusu jsme měli všude krev, tak jsme přestali. Druhý den nato jsem raději jela do nemocnice k doktorovi, měla jsem strach...prohlídl mě, udělal UZV, ale těhotenství ještě neviděl, prý je moc brzy a nebo těhotná nejsem, ale nabrali mi hcg a v krvi bylo, nižší, ale bylo. Řekli ať přijdu za týden ještě jednou to ověřit na 100 %, jenže, v noci jsem začala mít bolesti jako při menzes a ráno už jsem normálně krvácela a to dost silně a břicho taky šíleně bolelo. Udělala jsem tt a byl stále slabě pozit., pak ještě druhý den odpo a už tam čárka nebyla. To krvácení trvalo 2 dny. Pak už jsem test nedělala, myslíte, že jsem byla těhotná a prostě se to neudrželo? Nebo je možný, že těhotná ještě můžu být stále? Nikdy jsem neměla zpoždění ms ani pozitivní test a teď tohle...s přítelem se snažíme půl roku.
@miisa28 Miso, obavam se, ze je to tak, jak pises, pokud test slábnul a ted na nem nic není, tak je pravdepodobne, ze jsi byla tehu, ale miminko nebylo v poradku a neudrželo se. Rozhodne jste nemohli nic pokazit sexem, když je miminko v poradku a ma se udrzet, tak se udrzi, i kdybys skákala na trampoline. Drzim palce do dalšího kola.
holky děkuju za odpovědi, myslím si to samé, že se prostě neudrželo a je pryč. 16.9. jsem objednaná k doktorovi tak snad řekne více. Ale moc bych si přála, aby se co nejdříve zadařilo a hlavně aby se udrželo 🙂 .
Doporučuji kys.listovou+ vitamíny hodně to pomáhá při oplodnění....jinak ja otehotnela někdy 27-29.12.2012 test jsem teda nedělala pak jsem měla 3 denní krvácení docela dost a divné ale šlo o uhnizdeni vajíčka prý...to bylo asi cca 8 den po....jinak 1 test slabá čárka a za 3 dny dálnice....test jsem dělala cca v 8+2 dřív mě ani nenapadlo že jsem v tom🙂 pak prohlidka za 5 dní a byl tam ! Výdrž a uvidíš.....jednou to přijde uvidíš držím palce koukni na.mě ja se snažila 8 let pak jsem to vzdala a teď za týden budu rodit a furt nevěřím😉 takže věř....
Stalo se mi, že jsem měla zpoždění MS a udělala jsem si test a byl slabě pozitivní (jenže měl prošlou dobu použitelnosti), další dva dny MS nikde, koupila jsem si další test a ten byl negativní. Nakonec jsem dostala MS se zpožděním 5 dnů oproti normálu. Buď test vyšel falešně pozitivní kvůli tomu, že byl prošlý (i když si myslím, že když je v suchu v tom originálním obale, tak se mu toho moc nestane) a nebo jsem byla těhotná a neudrželo se to.
Další měsíc už to vyšlo 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Osobně si myslím, že šlo nejspíš o samovolný potrat, ale s určitostí by ti to měl potvrdit doktor. Při prvním těhotenství jsem to zažila, tělo prostě asi ještě nebylo připravený, bolesti jsem sice neměla, ale trochu jsem krvácela a zároveň s tím zřejmě vyšlo i embryo. Bylo to psychicky těžký, ale po revizi se do 5 měsíců zadařila dcera a těhotenství naprosto bezproblémové, tak snad to tak bude i u tebe, držím palečky.