Pozitivní těhu test a krev negativní

sabinanaty
5. pro 2017

Ahoj holky mám na vás prozbicku v 18dc jsem si dělala tehu test a vyšel pozitivní to jsi myslím já .......tak jsem raději udělala ještě jeden a to samé vyšel jen že den před laparoskopii jsem byla na vyšetření a doktor mě prohlíží a říká že mám malé množství srůsty .
A prohlíží dál a rika že tam vidí jaký si vacek ....a já mu nato řekla že jsem si dělala tehu test a dva a země vyšli pozitivní....tak mě poslal na krev HCG a vyčkala jsem si 45min a no a vyšlo 0 jako negativní ....ale než jsem šla na krev tak mě řekl že těhotná můžu bejt že není možný a by mě vyšli několik testů pozitivní .......přikládám foto

pecinkaandulkova
5. pro 2017

Ahoj, skus třeba počkat ještě par dni. A zajit znovu k dr. Někdy to trva než se to prokáže i v krvi. 😉 já měla otěhotněla v červnu a do srpna mi doktorka tvrdila ze mam jen srust,protože krev byla furt negativni,a testy poszitivni. Měla jsem v tom akorat guláš. Tak skus ještě chvili počkat a uvidíš 🙂 snad to vyjde dle tvych přání. 😉

olga_
5. pro 2017

Ségra měla negativní krev ještě v devátém týdnu, takže možné to je...

sabinanaty
autor
5. pro 2017

Děkuji holky za vaše názory ...je mi to právě divné tohle už jsem sice po LPS tak nevím jestli se tam náhodou něco nestalo simyslim .......

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru