Ahoj od min týdne se cítím těhu , od včera pozi test , ale od soboty špinění a včera se dostavilo i krásné krvácení vždy je to jen kus jakoby hlenu , todle sem neměly u žádného těhu ani když pak byl potrat či biochemické těhu ani u těhu s předčasným porodem , nevím co si o to. Mám myslet mám pocit že se jedná zase o biochemické těhu , bohužel min cyklus byl zmatečný a je se od 12dubna nekonal bylo tam jen 10 špinění a 2deni krva cení a zas špinění pak sem skr děti nějak nemla čas hlídat si cyklus , vym že mi mohla praknou cysta což by i pokrylo ten těhu test ale prostě to zvracení změna na prsou atd , měl někdo podobné příznaky a těhu se udrželo ? Další test necha vám na výkend . Ps za chyby a vyměněna slova se omlouvám ale s tím programem na tabletu je kříž .
jj, taky jsem měla s pozitivním testem nějaký takový průběh, šla jsem k dr., ta mi nasadila utroš a prcek je tu teď s náma 🙂
První blbost co mi přepsal , má tam být krátké, nevím jestli ještě něco najdete snažila sem se to vzdá upravit ale i tak
@demetritis A kolikátý jsi DC?
Od toho krvácení je to 24 den co ale je to dost rozházené ovu byla dřív
@demetritis A od 1. dne poslední MS?
Právě že poslední normální je byla 12. 4 normální cyklus má min 21 max 28 tam začlo 25 den cyklu špinění to trvalo 10dni pak byl klid na vyjde nic pak 42den cyklu po sexu 2 dění Krvaceni a pak zas špinění no a od toho krvácení je to 24den dnes
@demetritis A ty // jsi našla tedy kdy?
Vcere odpo slabší a ráno už pěkně vyditelnou dálnice to není alu tu sem měla jen u syna u žádného jiného těhu ne a u dcerky byla dálnice a krev pozi teprve v 7tt malé už bylo srdíčko a teď téměř nic 😉 ale todle sem ještě nezažila
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Jo ještě mám 3x3 utrogestany 3x3 askorutiny když se udrží v pondělí kontrola a pak nasazení anopyrynu a železa