Miluji vůně a tak se chci zeptat, jeslti během těhotenství používáte nějaké vůně?
A četla jsem, že během kojení není dobré používat parfém......prý pak miminko nechce od maminky mlíčko☹
Co je na tom pravdy.........nechci se vzdát mích oblíbených vůní🙂
Ted je to momentálně Moschino I love love...... 😉
Já používám už několik let tu samou vůni, používala jsem ji během těhotenství a i když jsem kojila a ničemu to neškodilo, kdybych vyšla ven bez parfému, tak bych si připadala jako nedooblečená 😉 Myslím ,že miminku to nevadí, pokud teda ta maminka nestřídá každý den jiný parfém, naopak si na tu její vůni zvykne a je to v poho. Nám na kurzu říkali jen to, at upozorníme návštěvy ,at nechodí přilíš naparfémované, ale já si na to pak v porodnici ani nevzpomněla a hlavně by mi to přišlo trochu divný všem volat a říkat, at se nevoní... 😉 No a malej to taky přežil v pohodě.
Tak to já jsem v těhu musela manžovi říct ať se nevoní protože se mi stoho chtělo zvracet a bolela mě hned hlava 😖 Strašně mi vadily navonění lidi v těhu.Teď už naštěstí ne mám Burbbery a je to taková težší vůně ale už mi to nevadí moc mi to voní 🙂 (to jsou ty chutě).A když jsem kojila tak jsem se nevoňala protože jsem taky slyšela že by se to nemělo tak ať cítí raději mě než parfém.
Sami, Moschino I love love jsem měla v těhu a mámho i teď, při kojení.... ale nepřeháním to...
Fendi Theorema,Opium, Chanel Allure ..Boucheron..male nevadilo nic jen to Fendi pac je desne tezke a jak to prezenu je to bleee
a ja mam novej a krasnej...Romance od Ralpha 😉
ja chci Fendi ale je jen v Americe zatim kde vim ja a nemuzu si ho nijak obstarat ☹
Ahojky 🙂
Sami jak jsi psala nepoužívat parfém během toho kojení, tak tam jde o to - nestřídat ty vůně, že se pak mimčo cítí nejisté, protože maminku poznává právě podle vůně, když budeš používat tu samou tak v pohodě 🙂
to je blbe,zkus ebay
ja vim tam je vsecko ,ale ja z toho neumim nakupovat a myslim,ze ani nemam tu kartu co je potreba jsem totalne out na nektere veci
Teda vy jedete 😀
Co takhle mi poradit, krásnou vůni te na jaro ...............🙂
hm ja budu spatny radce pac ja mam rada exoticke orientalni a tezke vune ,kdyz uz neco lehciho tak armani nebo chanel 😝
ha..nasla sem Aqua di Gio snad 😀
a Dior..Addict Shine od J.Galliana
L'Eau par Kenzo..Summer by Kenzo..Laura Biagiotti...mozna Due Donna
je tolik krasnych vuniiii 😵
krem na ruce od Santa Maria..z Florencie 😵
V těhotenství I love love... 😀 asi nějaká mánie 😀 Teď už mi tolik nejede... jinak zatím věrnost Hugo Boss Woman, Jil Sander Sun 😝 😝 😝
ja jsem si nechala namichat sobe vlastni olejove esence v Body Shopu a jsou uzasne 🙂
sami já preferuju armaniho-sensi,diora J'adore,kenzo-L'eau par kenzo a teď mi ještě přibyl lancome -miracletakže 4 vůně,který budu používat i po porodu...ale né že bych se voněla na kojení 😀
Aponchie a jak to dělají?
Jinak já v těhu mohla jen svůj parfem SUN od Jil Sander, jinak nic. Utrácela jsem spoustu peněz v lékárně za neparfemovaná mýdla a sprchové gely, protože ze všech vůní se mi obracel žaludek... 😝
hehe,tak mě se zase obrací žaludek z nevońavých lidí-a obzvláš´t v těhu kdy mam čich o 100% lepší 😝
Agnessko no to taky. Smrdělo mi prostě všechno. I květina v práci na stole, kterou jsem si koupila a pak ji darovala do vedlejší kanceláře, protože v tom šíleném smradu jsem nemohla pracovat. Nikdo jiný to necítil 😕 A v tu chvíli jsem měla první podezření, že jsem těhu 😅
me desne smrdela kava a prepalenej tuk 😝 dodnes nepiju kafe a dela mi zle jen projit kolem tech hladovych oken..jo a natahovalo me ze spocenych lidi
Aponchie a moje kolegyně v těhu vyjídala všem z hrnku lógr... to jsem fakt nepobírala 😀 😀 😀
Haaaa, labužnice 😀
co jsou to hladová okna?? Takový ty bufáče na ulici?? 😕
neeve bleeeee 😀 jj buface na ulici ..nektere jsou fajn to zase jo i ja tam chodim,ale ty kde se pali olej a je to hnusne od pohledu nemuzu zvlast na nadrazich a tak 😝
L'Eau par Kenzo a ... originalne.... I love love 😀 😉
co mate s tim Love love??ja to pudu asi ocuchat nekam 😀
Já jsem ho dostala od ségry.. Asi do toho lijou nějaký těhotenský feromony, či co 😀 Teď už mi tolik nevoní.
hmm zajdu..ja jsem jeste v zajeti Playboy vune a pradla 😀
Me vonelo pred tehu, v tehu i ted...... ale stridam s tim Kenzem a ted mam jeste Davidoff
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
sami, ja mela Moschino snad cely tehu....ale jen kdyz jsem nekam sla apod....doma jsem se nevonela