Ahojda, holky. Otevírat tuto diskuzi, protoze dnes mě při použití ručního klasického mixeru vybrovala celá ruka a tak me napadlo zda tato vibrace nemůže uškodit mimču. Dala jsem se do googlovani a nikde nic. Jen o vibratorech a vibracnich podlozkach. Tak jsem se chtěla zeptat na Vaše zkušenosti nebo mate víc informaci než ja. Předem dekujiiiii. ❤
Aaa, mixovaci Karin je zpet 😀 😀 😀
Cerstvy profil a zase mixer...
jako praštěná jsem dost, ale tohle už je i na mě moc :D
@somalicats nevim kdo je mixovaci Karin, ale pokud nemáš radu, tak nechápu, proč se vysmivas, asi se musíš hodne nudit. Ja jsem zde zaregistrována teprve dnes a poprvé.
@camillqua Sorry jako...ale...jak by to jako mohlo ublížit? To abych prosila každýho, s kým si podám ruku, aby moc netřásl...někdy je to třeba deset chlapů za sebou, to už je jako takovej mixer...😀 Rozum do hrsti 😉
(Anebo jestli google schválil vibrátory, můžeš zkusit mixovat s ním 😀 😀 )
@fallingstars díky za cool odpověď 👍😉
Neublíží mu to, mixér, fén , když ručně šleháš sníh a podobne, netřeseš přece přitom břichem zběsile ze strany na stranu.Akorát jsem si říkala když jsem byla já těhotná jak asi vnímá ten hluk při vysávání a mixování ale po narození tyhle zvuky zná a pak mi klidne usnul i při vysávání.
V aute, autobuse to nedrnca? Pri chuzi take ne? Jasne ze jo, nejaky vibrovani z mixeru je prd. Neblbni. Kdyz peru neco v ruce taky sebou trochu mrskam. Z tehlech dotazu fakt chcipam
@popelka1984 Ono to dítě v děloze není ani zdaleka v absolutním tichu, četla jsem studie, že zvuk krve v cévách, srdce, pohyby střev apod. tam vytváří hluk až třeba kolem 90 dB, což je zhruba ten mixér...tak i proto třeba pak usínají, prostě jim to připomíná ten šrumec v bříšku 😉
@fallingstars to je fakt, mají to zajímavé ty mrňata, vysávat někdo mě u ucha jak jsem dospelá tak neusnu ani boha 🙂
@popelka1984 No mě to překvapilo, myslela jsem, že je tam nějakej malej šum, ale tohle už je docela diskotéka 😄
Já topím v ústředním topení sekerou roubu dřevo jsem na domácnost sama nosím kýble s vodou dobytku nebo kydam sníh myslím ze ani kosení trávy v lete mě nemine a jsrm ve 12 tt a dělala jsem to i když jsem nevěděla že jsem v tom a nic se nestalo takže mixér by neměl nijak ublížit.
Vibrace v ruce a dole blízko dělohy jsou diametralně jiné věci. Rukou si potřeseš na pár vteřin, vibrátor máš třeba pár minut. A pokud to dělá někdo pravidelně, vznikají pravidelné vibrace. Studie asi na to ještě není… Ale psát a srovnávat to s mixérem nebo pozdravem, či jinými činnostmi je už úplná blbost. No nic. 😂🙈Myslím, že jednou za týden to nevadí. Ale chápu, že někdy si člověk neporučí.
Já určitě nejsem ten, kdo by toto nějak dodržoval ale snaha se prý cení 😂
Jinak hluk vadí údajně od 115dcb. To je prý zhruba jako motorová pila? Vibrace asi nějaké zvládne, tyto vibrace nejsou tak velké.
Vem auto a jeď se projet na venkov, kam se na místní silnici hrabe mixér 🤣🤣🤣
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Když zakašleš, rychleji jdeš, stejně jako mixer v ruce to nic neudělá, miminko má plodové obaly, vodu, co tohle tlumí.