Používání přístrojů v těhotenství, mohou vibrace uškodit?

camillqua
17. únor 2017

Ahojda, holky. Otevírat tuto diskuzi, protoze dnes mě při použití ručního klasického mixeru vybrovala celá ruka a tak me napadlo zda tato vibrace nemůže uškodit mimču. Dala jsem se do googlovani a nikde nic. Jen o vibratorech a vibracnich podlozkach. Tak jsem se chtěla zeptat na Vaše zkušenosti nebo mate víc informaci než ja. Předem dekujiiiii. ❤

lv
17. únor 2017

Když zakašleš, rychleji jdeš, stejně jako mixer v ruce to nic neudělá, miminko má plodové obaly, vodu, co tohle tlumí.

somalicats
17. únor 2017

Aaa, mixovaci Karin je zpet 😀 😀 😀
Cerstvy profil a zase mixer...

luska__
17. únor 2017

jako praštěná jsem dost, ale tohle už je i na mě moc :D

camillqua
autor
17. únor 2017

@somalicats nevim kdo je mixovaci Karin, ale pokud nemáš radu, tak nechápu, proč se vysmivas, asi se musíš hodne nudit. Ja jsem zde zaregistrována teprve dnes a poprvé.

camillqua
autor
17. únor 2017

@luska__ nesud, když neznáš někoho život, nedud'

camillqua
autor
17. únor 2017

@lv dekuju Ti! Hezky den!

fallingstars
17. únor 2017

@camillqua Sorry jako...ale...jak by to jako mohlo ublížit? To abych prosila každýho, s kým si podám ruku, aby moc netřásl...někdy je to třeba deset chlapů za sebou, to už je jako takovej mixer...😀 Rozum do hrsti 😉
(Anebo jestli google schválil vibrátory, můžeš zkusit mixovat s ním 😀 😀 )

camillqua
autor
17. únor 2017

@fallingstars díky za cool odpověď 👍😉

luska__
18. únor 2017

@camillqua koho soudím? Řekla jsem, ze Ja jsem prastena dost , ale tohle ze i jako na me je moc.
Jo a bacha jeste na fen 😬

popelka1984
19. únor 2017

Neublíží mu to, mixér, fén , když ručně šleháš sníh a podobne, netřeseš přece přitom břichem zběsile ze strany na stranu.Akorát jsem si říkala když jsem byla já těhotná jak asi vnímá ten hluk při vysávání a mixování ale po narození tyhle zvuky zná a pak mi klidne usnul i při vysávání.

makronka222
19. únor 2017

V aute, autobuse to nedrnca? Pri chuzi take ne? Jasne ze jo, nejaky vibrovani z mixeru je prd. Neblbni. Kdyz peru neco v ruce taky sebou trochu mrskam. Z tehlech dotazu fakt chcipam

fallingstars
19. únor 2017

@popelka1984 Ono to dítě v děloze není ani zdaleka v absolutním tichu, četla jsem studie, že zvuk krve v cévách, srdce, pohyby střev apod. tam vytváří hluk až třeba kolem 90 dB, což je zhruba ten mixér...tak i proto třeba pak usínají, prostě jim to připomíná ten šrumec v bříšku 😉

popelka1984
19. únor 2017

@fallingstars to je fakt, mají to zajímavé ty mrňata, vysávat někdo mě u ucha jak jsem dospelá tak neusnu ani boha 🙂

fallingstars
19. únor 2017

@popelka1984 No mě to překvapilo, myslela jsem, že je tam nějakej malej šum, ale tohle už je docela diskotéka 😄

valkyra222
19. únor 2017

Já topím v ústředním topení sekerou roubu dřevo jsem na domácnost sama nosím kýble s vodou dobytku nebo kydam sníh myslím ze ani kosení trávy v lete mě nemine a jsrm ve 12 tt a dělala jsem to i když jsem nevěděla že jsem v tom a nic se nestalo takže mixér by neměl nijak ublížit.

saraca
4. kvě 2022

Vibrace v ruce a dole blízko dělohy jsou diametralně jiné věci. Rukou si potřeseš na pár vteřin, vibrátor máš třeba pár minut. A pokud to dělá někdo pravidelně, vznikají pravidelné vibrace. Studie asi na to ještě není… Ale psát a srovnávat to s mixérem nebo pozdravem, či jinými činnostmi je už úplná blbost. No nic. 😂🙈Myslím, že jednou za týden to nevadí. Ale chápu, že někdy si člověk neporučí.
Já určitě nejsem ten, kdo by toto nějak dodržoval ale snaha se prý cení 😂

saraca
4. kvě 2022

Jinak hluk vadí údajně od 115dcb. To je prý zhruba jako motorová pila? Vibrace asi nějaké zvládne, tyto vibrace nejsou tak velké.

marimanta
4. kvě 2022

Vem auto a jeď se projet na venkov, kam se na místní silnici hrabe mixér 🤣🤣🤣

nat
4. kvě 2022

@camillqua to by jste musela byt cele tehu zavrena bez vseho 😀 Uz podle selskeho rozumu nemuzou takove veci uskodit ,,,,

eviicka
4. kvě 2022

@marimanta myslím, že čtyřletého prcka by silnice na venkově mohly docela bavit 😀 😉.

marimanta
4. kvě 2022

@eviicka joo, když jsem to odeslala, všimla jsem si, že komentář nade mnou je dnešní, ale jinak je to dosti pasé 😄

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru