Potrat? Slabé krvácení po koupeli

lencik95
21. říj 2016

Ahoj, chci se zeptat mám 5 dní zpoždění, vyšli mi pozitivně 3 testy. K lékaři jdu až ve středu 😒 ale včera večer po koupely se mi stalo, že jsem začala slabě krvácet na začátku mi přišla barva krve tmavší poté už jen slabě růžová,nebylo to ani na intimku. Jde o.to že mám ráda horkou vodu ☹ nemohlo se stát že sem třeba potratila? Děkuji za odpověď ale do středy daleko a mám tak trochu strach.

arakad21
21. říj 2016

@lencik95 těžko říct. 100% jistotu budeš mít až tě vyšetří doktor. Někdo krvácí i v těhotenství a přitom se nic neděje.

lencik95
autor
21. říj 2016

Děkuji za odpověď

yerry
21. říj 2016

@lencik95 tezko rict. Rika se ze spatne je to kdyz je to cerstva krev. Samovolny potrat vetsinou doprovazi krecd a silne krvaceni, nevolnosti a prujem. Ja jsem tehotna po ctvrte. Pokazde jsem na zacatku spinila a dvakrat se jednalo o zamlkle tehu. Ted je to bohuzel bud a nebo.... pokud bys mela byt ve stresu skakni si na pohotovost. Kdyz reknes ze jsi tehotna ale tacala jsi spinit vysetri te. U mne spineni bylo vzdy jolem 6 tt tehu takze jeste pred prvni kontrolou a vzdy jsem sla na pohotovost.... pricin ale muze byt mnoho a potat muze byt jedbou z nich ale taky nemusi... hlavnw se snaz byt co nejvice v klidu 🙂

mandala
21. říj 2016

Při každém těhu jsem v době očekávané MS trochu špinila, podle mne by při potratu došlo k většímu odchodu krve, ale nevím, nikdy jsem neprodělala

lucinka58
21. říj 2016

Ahojky, taky bych si být tebou zašla na pohotovost pokud nevydržíš do středy. Jinak pokud to bylo jen včera a dneska nic, tak bych se fakt nestresovala. Já teď prodělala samovolný potrat a fakt jsem krvácela hodně, hodně mě bolelo břicho a celkově to fakt nebylo nic slabýho 🙂 Takže si myslím, že to může být ještě takové slabé zakrvácení po zahnízdění. Já jsem teď byla těhotná potřetí a mý předchozí probíhaly tak, že první - začala jsem v 9tt krvácet (hooodně) a bylo to zamlklé těhotenství. Pak jsem otěhotněla podruhé a v 11 tt začala krvácet. Krvácela jsem 3 dny (příčinu nikdo nenašel) a máme doma zdravého kloučka a teď jsem začala krvácet v 8tt a byl to samovolný potrat. Takže asi taaaak..... Pokud nekrvácíš teď buď v klidu a ve středu uvidíš 🙂

magdalenax
21. říj 2016

Samovolný potrat bys neustála jen tak

dagmarj
21. říj 2016

Možná ti jen praskla žilka. Když jsi měla tu horkou vodu. Určitě to bude dobre. Držím palce!

lencik95
autor
22. říj 2016

Všem moc děkuji za rady a odpovědi. Nemám žádné extra bolesti pouze mě bolí hrozně prsa a cítím se hrozně nafoukle. Doufám že mi to ve středu dobře dopadne. Hezký den.

lucinka58
22. říj 2016

Pokud bolí prsa, tak je vše v naprostém pořádku 🙂 to vím ze své zkušenosti 🙂

medulinek
23. říj 2016

@lencik95 horka voda prekrvuje sliznice,pak praskne zilka raz dva,v tehotenstvi se proto doporučuje sprcha,ale pokud to bylo jak píšeš,tak by to mělo být snad v pořádku

medulinek
23. říj 2016

@lucinka58 promin,ale pises uplnou blbost,ma za sebou 3 ZP a u dvou mě prsa bolela ještě týden po revizi,hormony nespadnou ze dne na den

moncik89
23. říj 2016

Já jsem u samovolného potratu začala tmavě hnědě spinit a za dva dny normálně krvácet.
Držím palce ať vše dobře dopadne... 😉

bachovy_esence_poradna
23. říj 2016

@lencik95 horkou koupel v těhotenství nedávejte...

jinak těžko takto na dálku říct, na začátku může být slabé krvácení z nejrůznějších důvodů... odpočívejte a držím palce na kontrolu

janabrozova
23. říj 2016

ahoj, být tebou tak neplasim...když jsem čekala dcerku, tak se mi stalo něco podobného...hrozně jsem byla nervózní, ale nakonec to byla jen žilka.To se ti teď může občas stát...varovná je spíše jasně červená krev.

janabrozova
23. říj 2016

@lucinka58 prsa nejsou 100% garance toho zda jsi těhotná nebo ne. Je to individuální...i já to měla jednou tak, že jsem se nemohla pohnout a další den jsem je neměla bolavá vůbec a bsla jsem se jestli je vše ok 😉

medulinek
23. říj 2016

ty příznaky jsou des,kdyz je nemas,rikas si,ze bys je chtela at vis,ze jsi tehu,pak je mas a najednou zmizi a zase jsi nervni,co se deje,ale fakt to o tom neni. Jak pisu,nekdy jsem mela priznaky jeste tyden po revizi,jindy vubec.......Taky jsem krvacela,vzdycky se na potrat prislo az na UZ,krvaceni me nenapadlo a najednou jdu na zachod a jasna krev,letim na pohotovost,kde cekam hodinu nez doleze doktor,ten zkontroluje srdecni akci a rekne mi - nejste jediná. Tak se snaž věřit,že to bude v pořádku 🙂

lichtakova
23. říj 2016

Ahoj,moc to neovlivnis,muze to byt potrat a nemusi,ty pro to nemuzes udelat nic,horkou (hodne) vodu si nedavej,ale teplou muzes,ja jsem se vzdycky cachtala cele tehotenstvi.Drzim pesti.

lucinka58
23. říj 2016

@janabrozova
@medulinek Tak to pardon - ano, já vím, že to není stoprocentní. Já psala jen svou zkušenost. U mě když prsa nebolely, tak to byl průšvih. Když bolely, tak jsem i přes krvácení v těhotenství syna donosila.

carolisa
24. říj 2016

uvidíš, zatím nevěš hlavu...🙂

nijij
24. říj 2016

Tak já jsem na začatku těhu krvácela bolesti v podbříšku a padaly ze mě kusy a sraženiny velikosti dlaně. A mimi je v pořádku jsdm ve 32tt 🙂 takže hlavu vzhůru ne vždy je všechno jednoznačné jak vypadá 🙂

lencik95
autor
24. říj 2016

Jsem zvědavá jak mi to dopadne a co mu doktor řekne proto ze se mi stalo ještě dvakrát že jsem začala slabě krvácet, jednou úplně bez důvodně rano když sem vstala a dnes ráno opět, večer sme měli sex tak sem si myslela že by to mohlo být tím ale je divný že to bylo az tak pozde. Je to zajímavý, není to ale rudá ani tmavá krev spíše slabě růžová ale dnes me zarazilo to že mi přišla taková namodralá buď už jsem z toho blázen nebo nevim. Ale prsa bolí snad čím dál víc. Začali mě bolet minulý měsíc asi týden možná dva týdny po menstruaci. Před menstruaci mě bolí vždy.. ale bylo mi divný že takhle brzo začali bolet znova a od té doby neprestali, je to hrůza bolí mě i při chůzi je to normální?

lucinka58
24. říj 2016

@lencik95 Opětovně řeknu, že to beru ze svého hlediska a ze svých pocitů aby mě tady někdo zase nenařkl. U mě prsa začali bolet cca v termínu menstruace a pak se to zhoršovalo. Ale pak to jako mávnutím kouzelného proutku cca v 11tt přestalo (to je to moje podařené těhotenství), já měla strach, že je něco špatně, ale asi se ustálila hladina hormonů a bylo to v pohodě 🙂 jen pak prsa hezky narostly 😀 Jen škoda, že se po kojení zase vyfouknou - mám je snad menší než jsem je měla 😀

lencik95
autor
1. lis 2016

Dobré ráno děvčata tak dávám o sobe vědět, žádné dobré zprávy. Zjistili mi mimodelozni těhotenství jsem dva dny po.operaci.. Vzali mi pravý vejcovod ☹ tak mi držte palce aby se nám pokus o další mimi příště povedl. Hezký den vám přeji.

lichtakova
1. lis 2016

@lencik95 tak at je brzy lip ☹

zuzka3112
17. říj 2018

@lencik95 oj oj...četla jsem diskusi a zrovna jsem chtěla odpovědět, že kamarádka měla úplně stejné příznaky s narůžovělou barvou...a měla také mimoděložní a brali ji vejcovod. Ale nevěš hlavu, určitě se zadaří. Kamarádka hladce otěhotněla právě až po odebrání vejcovodu a to se s manželem snažili asi 5 let...a po revizi stačilo společné vinobraní, vypnout mozek a prostě se odreagovat a buch ho tam..a je z toho krásný zdravý půlroční chlapeček 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru