Potrat. Jak probíhá umělé přerušení?

orangutan123
25. dub 2023

Byl tady někdo na umělém přerušení? Jak to probíhá? Prosím jen k tématu, děkuju

lencaa11
25. dub 2023

@orangutan123 záleží jaký způsob zvolíte léky které podávají ( není úplně jisté že odejde vše ) po aplikaci jdete domu nebo pod narkozu a za 2-4 hodiny taky domu

orangutan123
autor
25. dub 2023

@lencaa11 Nejspíš léky pokud bych se vlezla do toho týdnu....a pod narkózou se teda jde taky potom domů jo?

lencaa11
25. dub 2023

@orangutan123 ano většinou se chodí večer domů je to lehká narkóza u léků musíte ještě na kontrolu zda to doma vše odešlo může přijít silné krvaceni je lepší nebejt doma sama

glimmer
25. dub 2023

já jsem byla na klasickém UPT v nemocnici, ráno nástup, na sále jsem byla cca 20 minut a kolem 14.hodiny jsem šla domů. Šla jsem bez doprovodu, normálně jsem jela busem. Ani jsem moc nekrvácela, ale bolel mě podbřišek, jako při silné MS.

orangutan123
autor
25. dub 2023

@lencaa11 děkuju moc, ve čtvrtek jdu na gyndu tak uvidíme co a jak...zatím teda nejsem na 100% rozhodlá a zvažuju všechny pro a proti..

orangutan123
autor
25. dub 2023

@glimmer děkuju moc za zkušenost a přeji ať jste co nejdříve v pořádku po všech stránkách 😊

lencaa11
25. dub 2023

@orangutan123 jasný rozhodnutí je na vás to každopádně držím palce ☘️☘️

orangutan123
autor
25. dub 2023

@lencaa11 děkuju 🙂

teenyel
26. dub 2023

@orangutan123 uz je to dost let zpet, ale podstoupila jsem preruseni s leky. Dva dny po sobe jsem si byla pro tabletu, spolkla a jela domu. Bolesti bricha tedy silene, bylo mi hodne zle, ale bylo to ucinne. Pila jsem k tomu silny kontryhelovy a salvejovy caj a na kontrole uz nebylo nic, telo se vycistilo a zadny zakrok nebyl treba. Drzim palce, at se rozhodnete jakkoliv, aby vse probehlo dobre.

orangutan123
autor
26. dub 2023

@teenyel děkuju i za Vaši zkušenost, na pevno se asi rozhodnu až zítra u gynekologa..ono to vše má svoje pro a proti. Teď mám 11m ďáblíka, neustále na rukách, spí pouze za pohybu, takže já skoro vůbec. Do toho jsem měla v předchozím těhotenství problémy s ledvinama a párkrát sem musela ležet v nemocnici a pak mít klid i doma, což si s takhle malým raráškem nedovedu představit ...navíc on má jít na operaci cca v září a to s pupkem jak bych zvládla netuším

lencaa11
26. dub 2023

@orangutan123 je to těžké rozhodnutí nikdo nejsme soudce a hlavne je to o tom že stim budete žít vy sama s vědomím že jste to podstoupila to je asi taky důležité si v sobě srovnat pak je otázka zda třeba to nebude mít i následky do budoucnosti skrz další tehotestvi a asi bych se po ukončení TT domluvila na HA nějaké formě + taky co vás partner na to🤨

orangutan123
autor
26. dub 2023

@lencaa11 manžel by byl pro abychom si to nechali, ale říkal že to konečné rozhodnutí je na mě a bude mě podporovat ve všem. HA bych si potom určitě nechala nasadit

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru