Ahoj. Ráda bych se vás zeptala jak zařídit potrat.?
Jsem asi ve 3 týdnu ale mimino nechci. Doma máme dvě a to stačí. Otěhotněla jsem i přes antikoncepci.
Co musim udělat nebo kam nejdříve jít? Byl někdo na potratu?
Četla jsem že se provádí v narkóze. Nebo že se dává jen nějaká injekce.. Jak jste se po tom cítili a bolelo vás něco??
Prosím negativní komentáře si nechte. Chci opravdu jen poradit..
Nejdriv ke svymu gynekologovi. Sepise zadanku na potrat. Stoji asi 1200. Pak za obvodakem na predoperacni. Stoji dalsi asi 1000 a pak se objednat v nemocnici na zakrok a to stoji dalsich asi 2500.
Pokud se stihne miniinterupce, tak je to v podstane "na pockani"
@swan42 Děkuji za radu.
Popravdě z toho mám docela strach...
Já sem člověk, který nemá rád nemocnice a když nemusím tak se jí vyhýbám obloukem. Nemocnice a ještě interupce, která se provádí na sále... Moje nervy jsou na pochodu 😬
Co nejdřív k dr, třeba stihnete ještě potratove pilulky, to je dle mě menší zásah do těla, než operační zákrok. Cena je okolo 3 000,- myslím. U mě byl opak, miminko jsem chtěla, ale dle doktorů se nevyvijelo, dali mi taky potratovou pilulku, jenže naše miminko si to vybojobalo a díky bohu jsem teď ve 28tt. Hodně štěstí..
Já jsem na potratu byla ale stal teda 9000,- tak že zrovna levná záležitost to není
@chlapecektehu odpusť ale kde jsi platila tolik?Vl.zkušenost nemám ale co jsem četla tak vše celkem max 5-6tis... (nic ve zlem,jen jsem překvapena..)
Okamžitĕ k dr.,tam tě zkontroluje a navrhne způsob potratu.
@l01991 byla jsem na zákroku v Brně v centru města, bylo to před 4 roky
@chlapecektehu děkuji za odpověď,tak ta cena je strašna...
@l01991 je to víc. Asi záleží i na instituci. Platí se za žádost a za zákrok, v případě Rh - i za injekci anti D, takže celkem to na 7-9 tis vyjde. Ty pilulky budou asi levnější,ale zas je to nejistý počin, jak to bude probíhat, zda odejde všechno,zda nebude nutná revize i tak, a tuším,že taky je potřeba tam jít několikrát, 2x pro pilulku a pak by měla být kontrola.
Ve 3 týdnu nejsi, 3 týden je týden po ovulaci. Pokud myslíš 3 týdny po početí,tak jsi v 5-6 týdnu. Možnost chemického řešení je časově omezená, tuším do 7 TT.
@l01991 no byla to velká pálka 😏
Zajít k lékaři a buď vám udělá co je třeba a dá zadanku a nebo můžete sama najít si nemocnice zajít tam a domluvit se na pilulce bez narokozy
Jen bych u obou počítala že není na 100% spoleh že výcisti vše jinak kyretáž cenově do 8000kc celkové tabletky cca do 4000kc
Já měla dva. Prostě jdi ke svému obv gyn a ten mi dal vždy žádanku na předoperační vyšetření k obvodní doktorce,plus se muselo na odběr krve. S tím vším zpět k němu,objednat se do nemocnice a pak jen přijet na určitou hodinu. Bylo to pod celkovou narkózou. Druhý jsem měla přes pilulku, tři pilulky a tři dny... jenže se to nepodařilo,chodila jsem pak ještě na další injekce na vyloučení,bylo mi zle a nakonec jsem stejně zase musela pod narkózu.
Do 8 týdne stačí tableta.
@lucynka721 vy jste podstoupila potrat pomoci pilulky a přesto jste byla dal těhotná?
@sim98 ano. Potrat byl nuceny ze zdravotních důvodů. Malému jsou skoro dva roky
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Kdy byla poslední MS ? Ve třetím týdnu to ještě není potvrzený ne? V téhle době bych možná zkusila nějaký bylinky nebo něco - zkus se podívat na kontryhel. Já když bohužel měla neprosperující těhotenství a začla sem krvácet tak sem ho pila a nemusela sem pak ani na kyretáž, včechno samo odešlo, byla jsem cca 7-8tt.