Ahoj
Holky,Maminky,...myslim ze to je problem,...ale doufam ze ne.Posledni doubou chodim o hodne min čurat.Jak pres denmin krat nez pred tydnem,tak i celou noc vydrzim az do rana.Spat chodim pred pul noci ,to jsem chodila i pred tim,a chodila jsem jednou nekdy i dvakrat v noci curat,ted vydrzim klidne az do 9 rana.Nezadrzuju,...proste nemam potrebu.
Tekutiny pres den piji dost,i vecer,tech 2,5l urcite,nekdy i vice.Posledni dva dni,piji schvalne sklenicku tesne pred spanim,a nejdu i tak v noci.Nevim jestli to je spatne,...jelikoz vidim i citim,ze jsem otekla,jak nohy,tak i oblicej a nohy celkem boli,mam magnesko.
Zadrzuje se ta voda vemne?
Mate nekdo podobne skusenosti?
Mam se na to zeptat dr.,...?Jestli to treba neni jen prechodne...
@kesurka dekuji za rady
prave to magnesko mi kvuli tehdy mensim otokum nasadil mudr 1x denne.ted se otoky zvetsili a pridali se dalsi...
s vahou som na tom spatne,do teto doby uz 16kg,coz je hodne....Rikal ti nekdo neco nato ze chodis malo na curani,teda mene nez do 6 mes.?Piju cistou vodu,nebo sirup s 0 procenty cukru.
@missymici říkali že je to zvláštní. to přibírání co máš bude určitě mít co do činění s magnézkem..taky jsem se kvůli tomu nalívala, hlavně na obličeji..zkus ty bylinky, pak bys měla trochu splasknout - nech si namíchat kopřivu, meduňku, malinu, jahodník, třezalku a kontryhel. Hlavní je ta kopřiva, ta čistí krev. Ale přijde mi zvláštní ordinovat magnezium při otocích, já ho dostala kvůli krvácení a křečím..přeju hodně štěstí 🙂 ale i kdyby jsi zůstala oteklá, tak většinu vody necháš v porodnici jako já 🙂
@kesurka
Mas recht,koukam ze jsem napsala magnesko kvuli otokum,...ne,nasadil mi ho kvuli krecim v nohou,...dostavuji se mi v noci a rano.Ty bylinky mi namichaji primo v lekarni?No snad budes mit pravdu a vetsina vody zustane v porodnici.Docela me ty otoky vadi,...nekdy boli.A myslis ze domaci vyvar z koprivy by nezabral?Trezalka se muze i v tehu?
AHoj dik...Urco skusim prozatim nez se nekam dostanu domaci koprivu,vyvarek.A jak to bylo u tebe s chozenim na malou?
Cauky a nebude to tim, ze se miminko otocilo hlavickou dolu treba?ale ja myslim, ze se neni ceho obavat,spis muzes byt rada,neboj,ono to zase prijde ty tlaky na mocak🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj tohle přesně jsem měla v prvním těhotenství. Poslední měsíce jsem pila snad skoro 4-5 litrů protože jsem měla neustále žízeň. Nakonec jsem přibrala 26 kilo. Co mi pomáhá v tomto těhotenství jsou bylinky, pít hlavně čistou vodu a to především dopoledne, vůbec nepít mezi 5-7 večer, když ledviny pracují a co nejméně soli i cukru. Pokud ti to zdraví dovolí, vysadit magnézium.