Hezký večer, s manželem stále vymýšlíme jméno pro holčičku a nemůže na nic přijit. Pro kluka máme vybrané jméno Josef po tchánovi ale u holky nevíme. Doma už máme jednoho kluka Adama. Jméno bych chtěla nějaké míň rozšířené. Nelíbí se mi taková ta populární jména jako Nikolka, Vanessa, Natálka, Klára apod. Chtela bych české ale klidně nějaké starší co se dnes už moc nedává. Poradíte někdo?
@aurelie34 Karla, Marla, Berta (to se mi moc nelíbí, ale je staročeské)...Žofie...
A co treba Apolenka? Ta se mi k Josifkovi libi, je to klasicke jmeno, neni popularni, a pritom ma spoustu tvaru.
@aurelie34 Maruška, Anežka,
Beata
My mame Marusku a jeste se mi libi Terezie, Zorka, Hedvika...
Alena
@aurelie34 My máme Terezku a Míšu. Davídek měl náhradní Elišku.
Barbora, Kordula, Viktorie
Mě se líbí Josefína 😁 taky jí zvažujeme, ale přítel není moc nadšený a to mám za měsíc termín
@aurelie34 Zora, Helena, Šárka, Vilma, Františka...
Cecilie, moc hezké, málo dáváne
Zuzanka❤, Greta, Zofie, Malvina, Karla...
Aneta
My holku taky hledali dlouho... Máme 2 kluky a miluje české jména. Vybrali jsme Lídu 😉
@isabelafuentes Greta je krásné jméno.
Díky všem. Určitě něco vybereme. Favority mám Cecilii a Magdalenu. Tak uvidím co na to manžel. Jinak já jsem Anežka, tak že tu už dát nemůžeme a Marušku mám sestru, tak to taky nechci.
Mame ve škole dvojčata Adam a Andrea 😉a nebo třeba je pěkně jméno Linda nebo Dominika 😉
My máme Klaudii ❤️
Kamaradka ma Violu po babicce😊 my chteli Evelin,nakonec budeme mit Viktórii😊
Mně se líbila Magdalena nebo Jana.
Blaženka
nevidím tu Věrku, Mirku (Miroslava), Růženku, Boženku, Františku...co Josefina? 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@aurelie34 co Evička?