Prosím pěkně, ve kterém tt nejpozději musím cítit pohyby? Jak to bylo u vás? Je tuněkterá, která třeba ve 24 tt necítila nic?
Jsem 21+1. Jsem dost tlusta a placentu mam vepředu a nízko. I když se soustředím, necítím vůbec nic. Ani zmiňované bublinky, motýlky atp natož pohyby.
Kdy nejpozději bych měla cítit pohyby? Děkuji.
U prvnich dvou deti jsem nic necitila cele tehotenstvi. Spis jsem pak az videla, jak se mi brich ruzne vybuluje, ale ja to proste necitila. Az u tretiho tehotenstvi konecne 🙂
Ja jsem 19tt, cekam druhe dite a jsem slusne receno silna a take necitim...dr me ujistila, ze citit jeste nemusim, ale uz jsem nesva...s dcerou jsem vazila vic a citila jsem brzo...ale pokud mate placentu vpredu, citim muzete az o hodne pozdeji
Až kolem toho 22tt.
U druheho jsem zacala neco citit az 23-24tt, placenta vepredu, pri tele nijak extra nejsem. Byla jsem z toho nervozni, ale ted uz je dite na svete a je dost akcni.
Byla jsem hubená, placenta vpředu a u prvního jsem je cítila až někdy kolem 25tt.
Já u třetího cítila až po 30 tydnu. Jsem hubená, placentu jsem měla na přední stěně a dítě otočené směrem k páteři
já je cítila, ale nevěděla jsem,že je to ono, takže sem pořád tvrdila, že necítím. Lehala jsem si na břicho (na vojáka) a přitom cítila takové úplně mini něco a to bylo ono :D takže myslím, že můžeš být v klidu.
Já jsem "bublinky" ucítila už ve 14. týdnu, až se mi to zdálo divný že nějak brzo. A první normální kopanec ve 20.týdnu.
Nemusíš vůbec. Záleží na pozici placenty i tělesném tuku - řečeno bez obalu, tlustá holka nemusí cítit skoro nic nebo to připisovat běžným pohybům střev. Však jsou případy, kdy šla ženská na záchod a praskla jí zničehonic voda - zrovna dneska byl článek o nějaké Britce... vůbec se tím nestresuj. Věř gynekologovi, případně si pořid AngelSounds pro svůj klid.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ve 21tt jsem taky ještě nic necítila. A to mám placentu vzadu. Začala jsem je pořádně tak cítit okolo 23-24tt.