Pohodlné kalhoty v 9. měsíci. Máte tip?

makky225
31. bře 2022

Ahoj mamky hoďte mi tipy co pohodlného nosit. Jsem 36tt takže se mi rozhodně nechce moc investovat, objednáním na netu riskuji, že třeba porodím než přijdou - takže ideálně kamenný obchod. Moje těhotenské kalhoty mi přestaly sedět - knoflík se mi zarývá do podbřišku a těhotenský pas na břiše nesnesu takže musím shrnout. A tento problém mám se vším - i tepláky. Přes břicho nic nesmím a když to zhrnu tak tlačí podbříšek. Tak co nosíte? Na šaty je teď zima. Nebo třeba máte šaty a nějaký silonky?

elesse
31. bře 2022

Nosila jsem i saty a tehotenske silonky z lidlu. A teda v konecne fazi jsem teplaky i kalhoty na brise nastrihla, pod brichem jsem je nosit nemohla a nahore me trochu skrtily.

malytlustyhroch
31. bře 2022

Rodila jsem v listopadu, takze chladno, a kalhoty jsem vubec nesnesla ani puncochace. Takte saty a tluste samonosne puncochy.

cuuza
31. bře 2022

Šaty a samodržící punčochy, bylo to pohodlné

areh
31. bře 2022

Taky sukni a samodržící punčochy. Kalhoty mi nevyhovovaly celé těhotenství

biciklissie
31. bře 2022

Teplé legíny ve větší velikosti, případně ohrnout pod břichem. A teplé mikinove šaty oversize.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru