Ahoj holky, cetla jsem zde hodne dotazu a článku kde přikládate ultrazvuk a ptáte se jestli nekdo nepozna pohlaví miminka 🙂 tak se chci zeptat i já jestli nekdo neco nepozna 🙂
@zelenoockaa Nikdo nemusi startovat vesteckou kouli, ctu tady nekolik dotazu na toto tema tak nevidim duvod se nezeptat. Ptají se zde lidi i na hloupější dotazy.
no podle tehle fotky je to na 50% holka a na 50% kluk. z fotky z boku neurci pohlavi ani Copperfield.
A gratuluji! 🙂
Bohužel, ale vydrž. Mě pohlaví řekli v 17tt a pak už jen každou kontrolu potvrzovali. Uteče to a budeš to vědět také🍀
Nerekla jsi ani z jakeho to je tydne. Fotka je nekvalitni, maznuta a jeste z boku.. To ti fakt nikdo nevyvesti, ani kdyby na to leta studoval.. A i kdyby jo, budes tomu od nekoho pod prezdivkou z internetu verit? Asi moc ne, ze jo.
Jinak je to na 50% kluk.
@jajaci Být tebou si počkám až do 20tt, až to bude jistější ať pak nejsi zklamaná ze změny.
Ano poznám
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
To aby zase všichni nastartovali svoji věšteckou kouli. Tohle není absolutně k poznání, už kvůli tomu, že je miminko z boku a nejde tam nic vidět.