Pohlaví. Vypadá tvar břicha na holku nebo na kluka?

pavla1817
11. črc 2023

Myslíte že tvar břicha vypadá na holku nebo na kluka

1pomnenka
11. črc 2023

Na holčičku, břicho je kulaté, u kluka špičaté. Na 100% se na to spolehnout nedá. Pohlaví určuje muž, takže co si udělal, to bude mít.

pavla1817
autor
11. črc 2023

@1pomnenka tak snad to bude ta holčička doma už máme 2 kluky

bara88
11. črc 2023

Já Teda nevím ale kulaté?v kolikátý tt jsi?podle celkové postavy břicho nevypadá jen jako těhotenské

pavla1817
autor
11. črc 2023

@bara88 jsem momentálně 13+5

terkezz
11. črc 2023

Vážně?😀 ve 13tt se ptát na břicho jestli kluk nebo holka?😀 kde jste v tom létě ztratily rozum..

laxesis
11. črc 2023

@pavla1817 zeptej se znovu okolo 25-30tt, teď je ten tvar ještě takový všelijaký🙂

ivkasolavova
11. črc 2023

udělejte si tes se sodou ,načurejte do sody

bara88
11. črc 2023

@ivkasolavova 🤦‍♀️🤣

laxesis
11. črc 2023

@ivkasolavova jo, to je velice spolehlivé - zkoušela jsem u syna, měla z něj být krásná holka, stejně tak podle čínskeho kalendáře😅

veroniqess
11. črc 2023

Těhotenský tvar se teprve ukáže za pár týdnů, tohle jsou spíš faldy zatím, které vytlačuje zespodu trochu to břicho. Jinak já měla dvě nádherně kulatá břicha a mám dva kluky 😃.

veruuu_kubesovic
11. črc 2023

A ptát se gynekologa, odborníka na slovo vzatého, je podle tebe nejspíš zbytečně...

izz76
12. črc 2023

Nesmysl,já měla břicho hodně dobredu,údajně tedy tvar na kluka a mám dvě dcery. Břicho na fotce,nevypadá jako těhotné,spis jako dobre živené,pardon😆

mama_mila
12. črc 2023

@laxesis třeba časem ještě bude 😁 vtip

Promiň, ale tohle ještě prakticky ani není těhotenské břicho, to musíš fakt počkat. A to říkám jako ta, která měla problém zapnout jarní bundu od 8tt 🤣
A teda osobně bych se na pohlaví zeptala spíš gynekologa při screeningu, nám se trefili pokaždé už při prvním screeningu ve 14tt a při druhém ve 21tt jen potvrdili 😉 břicho jsem měla pokaždé spíš kulaté (a dost velké) a mám holku i kluka

krisstina93
12. črc 2023

To je brzo, to se dá poznat až tak v druhé pulce těhotenství, teď je spis většina toho bricha tuk nebo je nafouklé a to nic nevypovídá.

leilinka1234
12. črc 2023

Ve 13tt začíná bříško teprve vykukovat... Tohle fakt není těhotenské bříško 🤦😃

irmamala
12. črc 2023

Bez urážky,ale tohle je spíš vypapkané bříško 😀

ivkasolavova
12. črc 2023

Typla bych holčičku ,vypapané bříško teda vypadá jínak ,to asi neviděli pořádný špek ,tohle je krásné kulate pevné bříško

misha31
12. črc 2023

@irmamala 🤣🤣🤣🤣🤣👏

mama_mila
12. črc 2023

@ivkasolavova sarkasmus?

ivkasolavova
12. črc 2023

@mama_mila proč?

bara88
12. črc 2023

@ivkasolavova pevné jo ?hele tohle prostě není žádné těhotenské břicho

bara88
12. črc 2023

@ivkasolavova ale samozřejmě jsou lidi vo mají ještě víc vypapane bříško že🙂

ivkasolavova
12. črc 2023

@bara88 každý máme jiný názor ,za mě je. Paní se ptala na jinou otázku tak tím končím debatu na tohle téma. Přeji pěkný den ,i když u nás teda asi deštivý 🙂

mama_mila
12. črc 2023

@ivkasolavova jen tak 😁

1pomnenka
12. črc 2023

Šmarja, ženské, tak jí tu holčičku po 2 klukách přejte. Já držím pěsti, tentokrát to vyjde. My už to zkoušet nebudeme, 150 let se holčička nenarodila, od manžela příbuzných jen samí kluci.

hanka_12345
12. črc 2023

@veruuu_kubesovic asi je brzo a pani to hce vedet nejradsi okamzite s 1000% zarukou

bara88
12. črc 2023

@1pomnenka a jako tím že ji napíšeme pravdu ,že tohle prostě není těhotenské břicho a že už vůbec nikdo nemůže poznat jestli je to holka nebo kluk ,tak ji holku nepřejeme?

jaja01k
12. črc 2023

Je úplně jedno, jestli to je nebo není těhotenské břicho, podle tvaru břicha se pohlaví miminka beztak nepozná. Je to stejná blbost jako čurání na sodu a další zaručené rady, jak to poznat.

1pomnenka
12. črc 2023

@bara88 Vždy to bude těhotenské břicho, když je těhotná. Je to 3. těhotenství a je to na ní brzy vidět. To je můj názor.

bara88
12. črc 2023

@1pomnenka neberu ti ho🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru