Myslíte že tvar břicha vypadá na holku nebo na kluka
Já Teda nevím ale kulaté?v kolikátý tt jsi?podle celkové postavy břicho nevypadá jen jako těhotenské
Vážně?😀 ve 13tt se ptát na břicho jestli kluk nebo holka?😀 kde jste v tom létě ztratily rozum..
udělejte si tes se sodou ,načurejte do sody
@ivkasolavova 🤦♀️🤣
@ivkasolavova jo, to je velice spolehlivé - zkoušela jsem u syna, měla z něj být krásná holka, stejně tak podle čínskeho kalendáře😅
Těhotenský tvar se teprve ukáže za pár týdnů, tohle jsou spíš faldy zatím, které vytlačuje zespodu trochu to břicho. Jinak já měla dvě nádherně kulatá břicha a mám dva kluky 😃.
A ptát se gynekologa, odborníka na slovo vzatého, je podle tebe nejspíš zbytečně...
Nesmysl,já měla břicho hodně dobredu,údajně tedy tvar na kluka a mám dvě dcery. Břicho na fotce,nevypadá jako těhotné,spis jako dobre živené,pardon😆
@laxesis třeba časem ještě bude 😁 vtip
Promiň, ale tohle ještě prakticky ani není těhotenské břicho, to musíš fakt počkat. A to říkám jako ta, která měla problém zapnout jarní bundu od 8tt 🤣
A teda osobně bych se na pohlaví zeptala spíš gynekologa při screeningu, nám se trefili pokaždé už při prvním screeningu ve 14tt a při druhém ve 21tt jen potvrdili 😉 břicho jsem měla pokaždé spíš kulaté (a dost velké) a mám holku i kluka
To je brzo, to se dá poznat až tak v druhé pulce těhotenství, teď je spis většina toho bricha tuk nebo je nafouklé a to nic nevypovídá.
Ve 13tt začíná bříško teprve vykukovat... Tohle fakt není těhotenské bříško 🤦😃
Bez urážky,ale tohle je spíš vypapkané bříško 😀
Typla bych holčičku ,vypapané bříško teda vypadá jínak ,to asi neviděli pořádný špek ,tohle je krásné kulate pevné bříško
@ivkasolavova sarkasmus?
@mama_mila proč?
@ivkasolavova pevné jo ?hele tohle prostě není žádné těhotenské břicho
@ivkasolavova ale samozřejmě jsou lidi vo mají ještě víc vypapane bříško že🙂
@bara88 každý máme jiný názor ,za mě je. Paní se ptala na jinou otázku tak tím končím debatu na tohle téma. Přeji pěkný den ,i když u nás teda asi deštivý 🙂
@ivkasolavova jen tak 😁
Šmarja, ženské, tak jí tu holčičku po 2 klukách přejte. Já držím pěsti, tentokrát to vyjde. My už to zkoušet nebudeme, 150 let se holčička nenarodila, od manžela příbuzných jen samí kluci.
@veruuu_kubesovic asi je brzo a pani to hce vedet nejradsi okamzite s 1000% zarukou
Je úplně jedno, jestli to je nebo není těhotenské břicho, podle tvaru břicha se pohlaví miminka beztak nepozná. Je to stejná blbost jako čurání na sodu a další zaručené rady, jak to poznat.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Na holčičku, břicho je kulaté, u kluka špičaté. Na 100% se na to spolehnout nedá. Pohlaví určuje muž, takže co si udělal, to bude mít.