Ahoj maminky zkoušela některá pohlaví podle jedle sody? Vyšlo vám to děkuji za odpovědi
@kristynapokorna nevyšlo, zkoušela jsem to pár dní zpátky, protože jsem to četla zde ve skupince kde jsem. A vyšel mi podle sody dvakrát kluk a máme potvrzenou holčičku :D
Ahoj, jasne zkoušela jsem to asi 6x mezi 6tt a 13tt než mi to řekli. Nikdy mi to nešumělo, takže měla být holcicka. A mám kluka.
Ahojky... ja to zkousela presne podle tech "osvedcenych navodu" a ze se to ma delat az po 13tt, kdy je organ plne vyvinut.A u me to nesumelo a mam holcicku
zkoušela = nešumělo a mám kluka
Zkoušela, po dvou týdnech. První a druhý pokus - absolutně bez reakce. Třetí pokus - vypěnilo jak blbě natočený pivo. Byla to holka.
@veronika_tvrda já právě zkoušela sem v 18tt a vyšla holka zatím nevim co čekám
Blbost
@kristynapokorna zkoušela a vyšlo ale spíše jen shoda náhod 😃
@kristynapokorna tak pak schvalne napiste... 🙏🌷
@jironymou1 určitě 😊
@kristynapokorna zkousela u obou tehu... Podle testu jsem mela mit dve holcicky a mam dva chlapecky 😀
Nevyšlo ano u jednoho z děti 😀
@kristynapokorna vyšlo vždy
@kristynapokorna nevyšlo 🙂
Ahoj maminky tak chci oznámit že čekám holčičku teď ve 22 týdnu sem se to dozvěděla 😊🙈 sem stastna ale syn moc nee ten chtěl brášku 😂
@kristynapokorna takze Vam to podle sody vyslo stejne jako mne u prvniho ditete 🙏 tak gratulace 🌻
@jironymou1 děkuji 😊
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Nevyšlo🙂