Ahoj, je tady někdo, kdo by si tipl určit pohlaví podle hrbolku? Vím, že tady takové diskuze již jsou ale jsou staršího roku, takže jsem proto založila novou diskuzi. Snad to nebude vadit. Nejdůležitější je samozřejmě zdravé miminko, jen mě hlodá zvědavost, tím jak sedím doma a nemám do čeho píchnout. 🤷😁😁
typuji holčičku,podle fotky té naší
Taky bych řekla, že holka. 😊
Taky bych rekla spis holcicka
Pokud je to hrbolek, je to holcicka 🙂
Holky, děkuji. 😊 Byla jsem u dr. a prý na 95% kluk. 😂 Tak to vypadá, že budeme mít doma 2 kluky, bylo to na 1. screeningu, tak jsem zvědavá, jestli ho má dr. potvrdí ale dr. na screeningu si byla jistá. 😅
@danzan Já bych teda taky rozhodně řekla holka 😉
Holky a poznáte něco z mé fotky? Doktorka mi neřekla nic 😃 @danzan taky bych tipovala u tebe holčičku 😊
@kopretina93 Jistá si nejsem, ale řekla bych taky holčička.
@kopretina93 Taky bych řekla holčičku. Má krásný hrbolek do dálky
@levandulka_fialova @nanyh děkuji holky 🥰 taky si trošku myslím, že by to mohla být holčička, ale jsem zvědavec tak mě zajímal odhad i cizí 😃 12.10. jdu na další kontrolu už teď jsem napjata 😃
Tak dnes potvrzen chlapeček. 😁
@danzan Na 100%? 😉 Svedeme to na špatnou fotku, že jsme se sekly 😂
@danzan který si týden? 😃
@kopretina93 16tt😁
@danzan tak to jsme skoro podobně já bych měla být 14tt 😃 jinak ještě to 100% nemusí být kluk, mě u dcerky říkali do 20tt že to vypadá asi na kluka, a ať si počkám na ten 20. no a ve 20tydnu jasná holka 😃 tehdy jsem měla takový pocit, že to musí být přece holka taky jsem dávala na diskuzi fotku z 1.screeningu a všechny holky taky tipovaly holku 😃
@kopretina93 No, kdo ví ale podle mě si byla dr. fakt jistá. 😁 Hlavní je, ať je miminko zdravé. 🙂 A syn uz se těší na brášku. 😁 Už bych i nakupovala ale ještě počkám radši na ten druhý screening, ať je to jistější a pak začnu. 😁
@danzan tak pak dej vědět jak budeš mít po druhým 😃
@kopretina93 Jojo, dám. 😁 A ty máš termín taky v březnu? 🙂
@pmendy Holčička
@levandulka_fialova děkuji, mě přišel hrbolek na jednom obrazku vodorovně...ale doktorka aniž by se podívala řekla nevím asi kluk, je to malý tak já nevím a řekla to tak, že to asi ani nebrat vážně 😀😂
@pmendy Evidentně ji práce hodně baví 😂
@levandulka_fialova no mluvila jak robot, o fotku jsem musela škemrat... Na pohlaví se zeptat. Naštěstí je mimco v pořádku a to je hlavní ❤️
@danzan já mám 1.4. 😃 ale kdo ví může to být i v březnu 😃
@lenka253 Je to mázlý... Holčička?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@danzan jestli je to fakt hrbolek, tak tipuju... holku😁