Pohlaví miminka. Tipnete si?

klarkakos
28. pro 2020

Ahoj, tipnete si pohlaví miminka? Ult je ve 13tt, jsem 19tt a zatím se mimčo pořádně neukázalo. Zakroužkovaný by měl být pohlavní hrbolek pokud se nemýlím

anet_98
28. pro 2020

@klarkakos ve 13tt to těžce pozná doktor, na to my tady. Počkej si na druhý screening, kde by ses to měla dozvědět. Pohlavní orgány jsou nejlépe vidět od 24tt mi říkal dr. ale ani tak to zatím nemusí být 100%.

gruyerre
28. pro 2020

@klarkakos holka 😁

ol12
28. pro 2020

vidim kovové zrno, takže holka. mam tri deti a na zadnem to nebylo takhle hezky vidět

hawah
28. pro 2020

@ol12 ve 13tt žádné zrno být vidět ani nemůže.. Určuje se podle pohlavního hrbolku a sklonu močové trubice. Takže pokud ta vysvícená čárka je močová trubice ( a ne třeba kloub nebo pupečník) měla by to byt holka 🙂 @klarkakos

ol12
28. pro 2020

@hawah vim, ze je ve 13tt brzo. jen pisu co vidim a to na te fotce na kavove zrno vypada. Kazdopadne bych na to ve 13 tt nespolehala a spis jeste pockala.

nikynikol25
31. pro 2020

Mě teda doktorka poznala bezproblému ve 12+5 že to byl chlapeček pak my to potvrdila ještě 3 krát a to samé i v nemocnici takovej a mám foto a když si to člověk přiblíží je vidět že je to opravdu kluk

nikynikol25
31. pro 2020

A u tebe bych řekla že to je holcicka

dasa85
6. led 2021

Ahoj holky je tady něco vidět je to fotka z 13tt

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru