Čaute, v kterém tt vám řekli pohlaví s úplnou jistotou?
A může se pohlaví i zmenit?
S úplnou jistotou u porodu. 😃 Jinak odhad cca od 18 tt mám dojem - od té doby to všichni potvrzovali.
A pohlaví se změnit nemůže. 😃 Může se tak maximálně špatně odhadnout.
Ultrazvuk je vždycky jen odhad, pokud není test z krve, jistota je až když je dítě na světě.
Řekli nám ve 12.tt že asi kluk, pak už jen potvrzovali na každém ultrazvuku. Od 20.tt už si byli celkem jistí. S úplnou jistotou to budeš vědět až po porodu. Pohlaví se změnit nemůže, to už je dané při vzniku embrya, akorát to na ultrazvuku může vypadat všelijak a doktor se může splést, takže se občas stává, že se narodí dítě neočekávaného pohlaví
Dnes mi v 16tt doktorka řekla 😊
Nám na prvním screenu a úak i na druhem, je to jak u koho 🙂
Jsem ve 20tt a stale nevime :D :D 🙂 ale pristi tyden mame druhy velky screening tak doufame ze uz budeme vedet 🙂 ale jak je uvedeno vyse jistotu budes mit stejne az u porodu 🙂
38+4 a 40+4. Nechteli jsme pohlavi znat az do porodu. Moc to vsem doporucuju.
Vždy ve 13 týdnu a nezměnilo se. Narodilo se to co řekli 🙂
Noooo, doktor nám řekl až ve 20tt, že čekáme holčičku. Po tři kontroly ji potvrzoval. Ve 30tt uviděl na mžik kuličky a od té doby schováno. Takže u porodu vesměs překvapení v podobě kluka 😅 Příští těhotenství nebudu ničemu věřit, když ta holka měla být na jisto podle doktora 😂
Pokaždé ve 13tt a sedělo 🙂
Muzes si udelat genetiku a pres krevni testy ti to reknou. A to se dela cca 12 tyden tusim
Poprvé a podruhé tip na 80% v 16 a 20tt, potvrzení na 99,9% ve 23 tt. Potřetí na 90% v 11tt , ve 14 tt potvrzení.
15 tt u obou deti. Mam nestydqte decka :D
Mám tři kluky teda. Ještě jsme čekali holčičku, to vím ale jen z genetiky po potratu. Při NT screeningu ve 14 tt to bylo 50:50, napřed řekli že spíš kluk, a jak se jinak natočilo, tak že spíš holka.
Já ve všech skupinách četla jak to holky vědí od 14tt a podobně. U prvorozené nám to řekli s 85% pravděpodobností ve 24 TT a já myslela, jak je to pozdě. Haha. Teď jsme čekali až do 32 TT. Ale ono záleží na Tvém doktorovi, kde jsi na screeningu a samozřejmě na miminku, jak (ne)spolupracuje.
Vždy v 12tt na 100%
nam omylem pan doktor pri 1.screeningu a mel pravdu😀takze asi14.tyden
Já se to dozvěděla někdy v 16tt a na dalsich ultrazvucich se to akorat potvrdilo.Byla rosčapená tak doktor krásně viděl ze cekame holku
Poprve 14tt na NT screeningu dr Vlasin Brno Prenatal. Tentokrat k nemu jdeme 13tt a verim, ze kdyz to bude jen trosku videt, budeme vedet znovu - a zrovna on se neplete 🙂
14 tt a nezměnilo se, poznala jsem i sama
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Nám až na druhém screeningu, takže nějaký 21 nebo 22tt, už nevím. V 18tt můj gynekolog nechtěl říct 🙂 pohlaví je dané už při početí, takže změnit se fakt nemůže, ale doktoři se samozřejmě můžou splést, jistota je až po porodu 🙂 ale u nás se teda nespletli. Paní doktorka hned říkala, že vidí mezi nožičkama něco, co tam holčičky nemívají 🙂