Pohlaví dítěte dle 3D UTZ - vyšlo?

zdenkakh
13. led 2017

Dobrý večer,
Chci se zeptat na spolehlivost určeneho pohlavi ditete na 3D utz ve 13, a pak v 20.tt? Nam ve 13 tt řekli kluka, ve 20 tt holcicku. Myslite, ze uz je to tedy 100% holcicka?
Zdraví je samozřejmě nejdůležitější! Jen jsem byla vnitřně nastavená na kluka, s partnerem uz jsme s "nim" počítali, meli vymysleny jmeno kterym jsme ho oslovovali, jak bude vypadat jeho pokojicek,aktivity a proste vsechno a ted to v sobě za nic nemuzu "prenastavit". Lituji, ze jsem se nenechala prekvapit az u porodu..
Jak vysel 3D utz vam? Bylo pohlavi presne?

senta_sofia
13. led 2017

@zdenkakh v tom 20tt co mi povedali,tak aj bolo

iwet91
13. led 2017

seděl 20tt 🙂 ale je fakt, že třeba moji segre řekli, poprvé kluk, potom holka a nakonec opět kluk no a má kluka 😀

janelane
13. led 2017

Nam rekli uz v tom 12tt. holcicku a od te doby se nam to jen potvrzuje pri kazdem UTZ...🙂

puutalo
13. led 2017

Za nás můžu pro příště doporučit nechat se překvapit. Sice jsem měla taky nutkání si to nechat říct - v době, kdy jsem se začala dívat po oblečení a pokojíčku, ale manžel mě důrazně zarazil a tu netrpělivost mi vymluvil. Zítra začínáme 30tt, pohlaví nevíme, oblečení máme univerzální a pokojíček šedivý. Bříšku říkáme klučičím jménem, ale to spíš proto, že jeho oslovení v ženském rodě zní divně.

Pro jistotu bych počítala s tím, že to může být jak kluk, tak i holka. Připravte si neutrální variantu pokojíčku a jména si napište pro obě pohlaví. Stejně to do poslední chvíle není 100% jisté. Kolegyně z práce vozí holčičku v modrém kočárku, protože lékař si bych naprosto jistý chlapečkem.

normalnimatka
13. led 2017

řekli nám pohlaví už na prvotrimestrálním screeningu, pinďa byl kráásně vidět:D a potvrdilo to naši intuici. a další uz to jen potvrzovaly.
nevim, proč si nenechat říct pohlaví...jako kvůli barvě pokoje a oblečení? to je snad sranda ne? stejně to nemusí vyjít. tak si přeci nekoupim všecko růžový, abych to pak vyhodila, bože.... tohle genderový barevný dělení je strašně trapný. modrá je přeci univerzální, jen s tou růžovou je to blbý. ale jinak bohužel většina oblečení vyznívá bud holkovsky nebo klukovsky... prostě když tam nejsou kytičky nebo to není růžový, automaticky se to bere, jako že to je pro kluky. třeba i tady na bazaru to vidim v tom dělení, a kolikrát ty věci sou podle mě zcela unisex. tak to má moje budoucí dcera blbý, že bude vypadat jako v klukovským často:D
já naopak potřebovala vědět, na čem jsem a psychicky se připravit na to, co to bude:D a u nás to vypadalo celkem jasně a opakovaně. a kdyby to byla holka, nezlobila bych se. jméno mít stejně musíš připravený pro obě varianty.

puutalo
13. led 2017

@normalnimatka Chápu to jako reakci na sebe. I když mi to vlastně vůbec nedává smysl. Jestli bychom chtěli ladit pokojíček pro určité pohlaví, tak si ho necháme říct. A právě, že my si pohlaví nenecháme říct, ať neposuzujeme z pohledu modré holčičky/růžového pokojíčku. Chápu, že pro někoho je důležité se na pohlaví miminka připravit ještě před porodem. Proč ne, nemám s tím problém. My se jen chceme nechat překvapit. To napětí nám za to stojí. A moc si užíváme tipy našich blízkých - jestli vypadá bříško spíš na chlapečka, nebo na holčičku. Oblečení máme zatím v nejmenších velikostech a ladíme do většiny barviček mimo růžovou a modrou (prostě mi k chlapečkovi růžová nesedí).

medulinek
14. led 2017

Nam rekli uz pri 12tt holcicku a od te doby se potvrzuje,ale na konci 17tt jsem byla na 3D a pani doktorka rikala,ze pohlavi se mnohem lip urcuje z 2D a prepinala na nej.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru