Podle ultrazvuku o 3 týdny menší končetiny

petushqa27
4. čer 2016

Ahoj holky Dnes mi pani doktorka zdelila ze miminko ma vsechny koncetiny o 3 tydny mensi jak by melo, moje ma FL=42,6mm a melo by byt 49mm dle tabulky, jsem 27tt. setkali jste je s necim podobnym? myslite ze to miminko dobehne nebo opravdu bude mit „trpaslici“ vzrust? u nas v rodine mame vsichni nad 170cm, pritel skoro 2 metry takze dedicne to nemuze byt

peetulkka
4. čer 2016

@petushqa27 Ahoj,moje holcicka take byla mensi v 21tt o 11dni,a ted kdyz jsem byla v 25tt tak vse krasne dohnala.Neni se cim stresovat oni to pekne vse dozenou ke konci.A take ty ultrazvuky byvaji nepresny.Sestrenka kdyz cekala malyho tak ji na utz tvrdili porad ze malej ma necelych 30cm,a kdyz se narodil tak mel krasnych 50cm.Takze opravdu je zbytecne se nervovat.

zuzka_b2
4. čer 2016

Jj, taky jsem mela velkej rozptyl u toho mereni, neco bylo napred, neco pozadu, rozptyl urcite 3 tydny. Sun Mel tusim dlouhy nohy a malou hlavu. Ja myslim
, ze je to orientacni a vubec jsem to neresila. Ono taky zalezi jak to kdo zmeri zrovna v nejaky pozici. Co k tomu rekla doktorka? Je hodne zkusena? A co utz, ma poradny delo Nebo spis starsi?

petushqa27
autor
4. čer 2016

@zuzka_b2 u tyhle doktorky jsem byla poprve,byla mladsi takze tech zkušenosti urcite nema za sebou hodne ale ultrazvuk mela kvalitný

micaella23
4. čer 2016

Memu diteti rostl narazove horejsek a spodek, byla o tyden, dva, dopredu/pozadu, pak to dohnala.. Nevim jak ve tvem pripade co ti rekli presne, je to indivindi.. Jinak u nas to s tou narazovosti zustalo i v chovani.. Nic nic nic a najednou bum a umi 5novych veci😜 Jeste me strasili ze je moc mala na utz, pritom (na moji vyvsku 160cm/60kg i s brichem) mela jako vsichni z rodiny - 2,4kg.. Uvidis na dalsim utz, asi by te meli poslat casteji, my byli asi kazde 2tydny kvuli tomu.. Drzim palce

kookinka
4. čer 2016

Mě dělali týden před porodem ultrazkuv a velké haló, že má o div né měsíc menší stehenní kost, že bude dítě malé, váha ani ne 3 kila a kdesi cosi. Chvilku mě to děšilo, po cestě zpět jsem ještě zajela za svým gynekologem, zda by mi neudělala ultrazvuk ještě on. Sedla jsem si do křesla a on se mě zeptal: Paní R. kdyby se dítě narodilo a mělo krátké nohy, milovala byste ho? ... No jasný, že jo. Tak tady není co řešit. O 10 dní později se mi narodila krásně souměrná dcera 😀 3430g a 49 cm. Ultrazvuk je super věc, ale milimetr sem, milimetr tam a už je velké haló. Myslím, že tvé miminko ještě vše dožene 😉

lucinacka
4. čer 2016

Moji znamy nameril doktor o 3 tydny mensi hlavicku a jinej doktor o tyden pozdeji nameril zase o tyden vetsi hlavicku... Miminko uz je na svete a v poradku.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru