Ahojky,mám takový dotaz.Jsem v 7tydnu těhotenství,ale musim na interupci kterou mám mít za 4dny.Doktor mi pred zakrokem napsal užíváni Clotrimazolu,včera jsem si ho na noc zavedla a dnes od rána krvácím,mám bolesti,točí se mi hlava...Chci se zeptat jestli to nejak nemohlo uškodit plodu nebo co to může být.Děkuji za odpověd Lucy
upřímně, já bych utíkala k dr. hned, pokud krvácíš, máš bolesti a točení hlavy. není na co čekat 😒 clotrimazol nemá s krvácením nic společného, max ti může být nevolno, nebo místně se může projevit nějaké svědění
přečetla sem si to čtyřikrát,ale nechápu 😅 ,pokud jdete na interrupci tak asi nezalezi na tom, jestli to uskodilo plodu, spis bych utikala k lekari kvuli sobe
Jestli jdes na interrupci, tak je to jedno, stejne ten plod zabijou, ale bala bych se o sebe a sla k dr okamzite
Jestli máš bolesti na co čekáš ? ? 😕 😕 Jak je tu psáno tady nejde o plod, když jdeš na interupci, ale o tvé zdraví ...
Také se přidávám a nechápu proč se zajímáš jestli to neublíží plodu když podstoupíš interrupci. Pokud to není uvedeno jako vedlejší účinnek v příbalovém letáku, tak to s tím nemá nic společného. K doktorovi bych šla ihned.
Možná to s tím nemuselo souviset a byla to jen souhra okolností. Každopádně je mi líto toho, co prožíváš, ač ne všemu, cos napsala rozumím, asi tak nějak jako ostatní tady. A nedá mi to se nezamýšlet nad tím, jak to s Tebou všechno vlastně je...ale sama nic nevymyslím, to je jasné. Tož kdyby se Ti někdy chtělo, dej nám o sobě vědět.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj promin zkusenosti nemam ale prekvapuje me ze ti tu revizi neudelal hned a ze musis cekat. 😒 I na psychiku to musi byt hrozne. Koukni na vedlejsi ucinky tech prasku. A kdyby se to horsilo sla bych k dr.