Po rozchodu s přítelem jsem zjistila, že jsem těhotná .

tereza944
26. črc 2019

Ahoj holky. Mám tu takové téma, o kterých jsem četla snad všude. Ale potřebuji asi nějak poradit, uklidnit.
Je mi 30 let, mám dvě děti z předchozího vztahu. Tři roky jsem s přítelem, snažili jsme se o dítě. Poslední dobrou jsme to měli hodně špatne. On má dítě z předchozího vztahu, měli jsme hodně hádek. Bývalá mu dítě půjčovat nechce, on si to vybiji na mě.pak ji dokonce psal, že ji miluje, což mi i ona radostně napřeposlala. Dusoval se, že to napsal, aby ji nějak obmekcil, ale to je už jedno. Zpět k věci. Snažili jsme se o miminko a nedařilo se. Měli jsme spoustu hádek mezi sebou až jsme se rozešli. 24.6. Jsem naposledy menstruovala. Byly. Jsme od sebe dva měsíce, a já byla u kamaráda 26.6.a a trochu jsme popíjeli a asi víte jak to dopadlo. Neměla l jsem z toho dobrý pocit, ale stálo se, stalo. No a třetího jsme se k sobě vrátili s přítelem spali jsme spolu snad každý den. . . 19.7. Jsem si dělala clear blue test Digital a vyšel mi pozitivní 1-2tydny. Menstruaci mám pravidelnou. K doktorce jdu 13.8. Podle mých výpočtu a ovulace to je pritelovo, ale jsem z toho psychicky v háji. Prosím co si o tom myslíte. Hlavně ne do mě prosím. Mohu si za to sama. A výčitek a bolavou duši z toho mám už dost.

ah1234
26. črc 2019

Isla si budes jedine testom otcovstva, neviem co viac si tu mozes precitat. Vycitky by som nemala, ak ste boli rozideni, nebolo nic zle na tom vyspat sa s niekym inym.
Inak ja osobne by som to nezatajovala, ale to je tvoja vec.

tereza944
autor
26. črc 2019

@ah1234 asi nemám na to mu to říct. Ano byli jsme od sebe... Je nadšený teď a já nemám na to abych mu řekla pravdu. Spíš asi jsem potřebovala uklidnit nebo tak něco. 😭

hermanecka
26. črc 2019

Ahoj a co chces tady od holek? Bud si dite nechas nebo ne..nikdo spravne neporadi,kazda ma svuj nazor,ale resit to musis ty sama..

tereza944
autor
26. črc 2019

@hermanecka ahoj to vím. Dítě moc Chci. Jen je to pro mě strašna nejistota. Nevím co teď mám dělat. Počítám to stále a stále dokola

vitezove
26. črc 2019

@tereza944 Nic mu neříkej. To nepomůže nikomu. Počkej až co bude. Gynekoložka ti řekne, jak staré vypadá miminko, podle toho se taky dá dopočítat ovulace. A upřímně... pokud partner nebude někdy chtít, úplně bych na to zapomněla a žila s ním šťastný život. Když mu řekneš co se stalo, zlomíš mu srdce a nejspíš připravíš dítě o otce (nejspíš o biologického). Tohle prostě nikomu nepomůže. Až bude miminko na světě, můžeš nechat udělat genetické testy a zjistit jak to je. Abys to pro sebe věděla. Ale jinak na to prostě zapomen a žij šťastně.

ah1234
26. črc 2019

@vitezove teda ja by som teda nemala na to takto klamat 😧 ani keby som chcela, nedokazem stavat stastie na lzi..

sarkoc
26. črc 2019

Musí to být dost těžká situace, kterou určitě nezávidím...je škoda, že to nejspíš i kazí radost z toho, že se podařilo otěhotnět po tak dlouhé době... :/ Já bych každopádně nedokázala žít s takovým tajemstvím, takže bych to přítelovi řekla, pak bych nechala udělat test otcovství a dle toho, jak to dopadne a jak se k tomu postaví přítel, se zachovala dál...nebylo by fér ani pro něj ani pro to dítě a vlastně ani pro toho druhého chlapa si tohle nechat pro sebe

vitezove
26. črc 2019

@ah1234 Už se stalo. Chybu už udělala. Ve chvíli kdy se k sobě s přítelem chtěli vrátit, tak mu to měla říct. To byla jediná správná chvíle. Teď prožívají štěstí. Když mu to teď řekne, už ho nikdy neuvidí. Tohle není věc, kterou by jakýkoli chlap dokázal strávit. Bude muset čekat měsíce než bude moci udělat test DNA. To zase naruší jejich vztah. A i když test bude ok, tak ji nejspíš už nikdy nebude věřit. A když nebude ok, tak co. Ona zůstane sama, on taky, budou oba nešťastný a ona se ještě bude dohadovat s nějakým "kamarádem" o alimenty. Upřímně, ta lež teď ublíží jen tazatelce. Ta se jí bude užírat. Ráda bych řekla, že si to vlastně zaslouží, ale ono to tak není. Byli rozejitý, nešlo o žádnou nevěru. Ale když řekne pravdu, nejspíš způsobí jen spoustu bolesti okolí.

Každopádně, pokud to bude chtít říct, tak bych nejdřív zjistila, jestli je co. Nejdřív bych nechala udělat testy a pokud dopadnou špatně (otec jiný), tak by mu to měla říct. Asi ano, měla. Měl by vědět, že to není jeho dítě. Ale do té doby bych nic neříkala, bylo by zbytečné přijít o všechno kvůli podezření. Je totiž dost velká šance, že to dopadne dobře.

tereza944
autor
26. črc 2019

@vitezove dekuju moc. Strašně se za sebe stydím. Jsem na dně. Udělala jsem obrovskou chybu. Uvidím co mi řekne doktorka a podle toho to spočítám. I když i podle toho clear blue Digital a i podle mých výpočtu ovulace mi to vychází přesně. Že to je přítele.

vitezove
26. črc 2019

@tereza944 Já to chápu. Ale už se stalo, stydět se nemusíš. Jen nedělej ukvapené věci. Nejdřív zjisti co a jak. A pak jednej. Ano, bylo by fér říct partnerovi, že dítě není jeho - pokud nebude jeho. Taky proto, aby dítě znalo biologického otce. Ale do té doby je opravdu velká šance, že je to tvého přítele a všechno bude v pořádku. Kdybys mu teď řekla, že tohle řešíš, nejspíš se urazí, zraníš jeho ješitnost a už ti nebude věřit. Což vlastně není důvod, protože to nebyla nevěra. Ale chlapovi tohle nevysvětlíš. Test DNA by měl jít udělat už od 12tt. Dokud nebudeš mít jistotu ,že není otec, tak bych mu to opravdu neříkala. Hlavně buď v klidu, řeš to až budeš mít víc informací. Drž se.

sarkoc
26. črc 2019

Ano, já to možná nenapsala srozumitelně, ale tak nějak jsme to také myslela...říct až když bude co..nevěra to nebyla, takže to tě užírat nemusí, vlastně jsi neudělala vůbec nic špatného....jen se to prostě tak špatně sešlo časově no :/ Pokud testy ukáží, že je to přítele, je to samozřejmě ideál...nic neříkat, protože sis pouze žila svým životem, když on taky, v době, co jste byli od sebe...no a pokud to jeho nebude, pak teprve budeš muset se s tím nějak poprat...v tom případě by mi přišlo nefér to tajit, pro všechny, jak jsem psala...

werik153
26. črc 2019

Podle mě to bude toho kamaráda, když s přítelem rok nic a pak s kamarádem a najednou hned? Myslím si že je to na 99% jasný.

bayt
26. črc 2019

@tereza944 Rozhodně bych nikomu nic neříkala. Popravdě bych si ani sama ten test nedělala. Akorát moc nechápu, že si spala s kamarádem bez ochrany.

zelenaesmolda
26. črc 2019

No vsichni tady pisou,ze jsi neudelala nic zleho,ze jste byli rozejiti.Me to ale tak nepripada.Byt tvym pritelem tak jsem pekne nastvana,ze jsi behem par dni skocila do postele nekomu jinemu,brala bych to jako podraz a dukaz,ze ti na nem nezalezi protoze kdyz se rozejdes s nekym,koho milujes a chces ho zpatky tak nespis behem par dnu s jinym.
Takze bud mu to zatluces a budes mit kliku-dite je jeho a bude vsechno ok.
Nebo mu to reknes a pravdepodobne o nej prijdes.
Nebo mu to nereknes,dite nebude jeho a driv nebo pozdeji to praskne a bude to jeste vetsi prusvih.

gracinka7
26. črc 2019

@werik153 to nemůžeš vědět. Náhoda je blbec.

vitezove
26. črc 2019

@zelenaesmolda každý má pravo na slabou chvilku. Byla nešťastná, opuštěná, myslela si, že už nikdy s ním nebude. Prostě ujela. Ale měla myslet na ochranu, v tom byla ta chyba. Bůh ví s kým se vyspal po rozchodu on.

zelenaesmolda
26. črc 2019

@vitezove
par dni po rozchodu?ale no tak...kdyby ji na nem opravdu zalezelo tak se nevyspi s jinym v takhle kratke dobe.
No jenze on neni v tom a nehodla na ni hodit materstvi sveho ditete 🙂

bayt
26. črc 2019

@zelenaesmolda Jako zní to logicky, ale lidi spí s někým jiným, i když partnera milujou a doma jim to klape, takže...

nazka
26. črc 2019

@zelenaesmolda já myslím, že jsi moc přísná. Jak píše
@vitezove, každý má právo na slabší chvilku a nemusí to hned znamenat, že nemiluje. Je blbý, že neměli kondom. To mi přijde nezodpovědný.
A sama si to vyžírá.
Taky bych asi řešila až podle utz, kdy došlo k početí. Jinak teď vám to klape?

tereza944
autor
26. črc 2019

@nazka ano teď to klape... Myslím že je jeho. Vychází mi to i podle výpočtu a podle toho testu

terezie96
26. črc 2019

Dva profily založené v červenci, téměř totožný dotaz. Žeby?

https://www.modrykonik.cz/forum/cekame-dvojcata/dite-manzela-nebo-kamarada/

tereza944
autor
26. črc 2019

@terezie96 nene to nejsem já. 😊

deniska2
26. črc 2019

Hlavne přítelovi nic neříkej udelas tu nejhlupejši chybu co mužeš udelat ve svím živote.🙄 počkej az pojedes na gyndu a vypocítaš si to

tereza944
autor
26. črc 2019

@deniska2 dobře, děkuji za radu. Dělala jsem si i ten clear blue test Digital a ukázal mi 1-2 týdny. A když jsem to počítala vychází to přesně na mou vypocitanou ovulaci. A to jsme spolu něco měli pořád. Takže snad To bude souhlasit. Protože kdybych otěhotněla toho 26. Musel by mi ukázat už 3plus. A na normálních testech byli jen slabí duchové. Tak uvidím pak potom ultzv. To si to spočítám. Je tam rozdíl deset dní. Takže to poznám.

zelenaesmolda
26. črc 2019

@bayt
tak to je pak neco hodne spatne

theronnie
26. črc 2019

Hlavně přítelovi nic neříkej, zbytečně by pak nad tím přemýšlel, ani tomu kamarádovi, kdyby ho náhodou popadlo, že by to mohlo být jeho a začal by pátrat. Proste bych věřila, že je to partnera. Tohle se stává, akorát se o tom moc nemluví, a pokud kamarád není černoch, tak se to ani nepozná. Stejně nejdůležitější je ten kdo dítě vychova a chlapi jsou moc ješitný na to aby tuhle pravdu zkousli.

bayt
26. črc 2019

@zelenaesmolda Realita :D

nazka
26. črc 2019

@tereza944 no, tak se raduj z miminka a doufej, že je přítele. Když ne, řeš až po tom. Podle mě jsi fakt nic neprovedla. Jestlipak by se Ti přítel přiznal, že s někým hned spal? 😊

tereza944
autor
26. črc 2019

@nazka nene nepriznal by se. Nevím něco mi říká že je jeho. A podle toho co jsem počítala i je. Mám tam rozdíl deset dní. A i podle testu toho clear blue Digital mi to přesně odpovídá na dobu ovulační. A to je deset dní od styku s tím " kamarádem"

nazka
26. črc 2019

@tereza944 já bych fakt počkala až na utz. I když mě teď vychází o týden starší, než byla ovu.. Dělala jsem si i ovu testy. 10 dní už je docela velký rozdíl.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru