Ahoj chci se zepat, jak je to teď u Apolináře. Já jsem byla na screeningu před 5 lety a nic jsem neplatila. Teďd mě moje dr. nahnala do Gennetu, nebyla jsem nadšané ten Apolinář je mi nějak milejší, ale říkala jsem si, že je to jedno a dozvěděla jsem se, že se tam za screening platí. Tak by mě zajímalo, jestli se změnilo proplácení pojišťovnou nebo prostě na tom jen některé pracoviště vydělává a jiné ne. Díky.
Ne,apolinar dela NT zdarma
Já byla v nemocnici v Příbrami- NT zdarma
Já zdarma, všechna vyšetření i ultrazvuk.
my platili 1000Kč
Já byla zdarma, ale na doporučení od mého doktora!! Jinak se za NT screening platí 1300 Kč. Byla jsem na soukromém pracovišti v Českých Budějovicích.
V Gennetu platis 1100, napr. Ozp to proplaci zpetne, kdyz si o to pozadas..
Já jsem platila 500,-
1000Kč
Ano, 1200,-, ale 1000,- mi proplatila pojišťovna (ZPŠ)..
Ostrava 890,-
Co jsem slyšela, tak to není tak, že by na tom jedno pracoviště vydělávalo a jiné ne, ale Apolinář na to prý snad má nějaký grant či co (nebo dělají nějakou pilotní studii), takže tam neplatí nikdo... na ostatních pracovištích záleží na dvou věcech - zda má člověk žádanku od gynekologa a u jaké je pojišťovny (třeba OZP to v situaci, kdy o ten screening zažádá gynekolog, platí). Já neplatila ani jednou, a to jsem nebyla u Apolináře.
Já neplatila ani jednou. U obou holek jsem teda měla doporučení od gyndaře. Ale u první mi do doporučení on napsal, že mě tam odesílá na mojí žádost! Sám mi řekl, že asi budu platit. No ale pak tam po mě nechtěli nic 🙂
Gennet Liberec
Screening v 1. trimestru mají zdarma jen matky nad 35 let věku a nebo s genetickou diagnózou, ostatní platí. Tak mi to bylo aspoň řečeno, já teda nic neplatila 🙂
já byla pokaždý na Královských Vinohradech a neplatila jsem nic ... 😉
NT v kolínské nemocnici 1000 Kč
Já tam byla v roce 2011 a neplatila jsem nic!
Predico Zlín 2011: 1400Kč
Taky jsem byla v Prediku ve Zlíně letos a platila taky 1400 Kč a zdravotní pojišťovna mi proplatila 1000 Kč 🙂
Ahojky, mně moje paní doktorka dala hned žádanku k Apolináři, tam je to zadarmo, protože na to mají grand. V Gennetu to prý stojí 1100 Kč. Potom se jde ještě ve 20tt a to už je zadarmo i v Gennetu 🙂 . Záleži na doktorovi kam Tě pošle, ale oni moc dobře ví, kde to je zadarmo a kde se to platí.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ano..platila jsem 1500 a proplatila mi to pojišťovna v plné výši. Ale u všech pojištoven to tak být nemusí.