Kdo jste ji tak měly cítily jste později pohyby?
Taky jsem měla na přední a nevadí to jen pohyby jsem cítila později a asi trochu méně 🙂
nevadí to ničemu, placentu jsem měla vpředu, pohyby jsem cítila velice výrazně od cca 17tt? už si to přesně nepamatuju, každopádně to bylo brzo. malá byla (a je) žížala, furt se mrskala.
@renyyzza Mám ji takto, pohyby jsem začala cítit až ve 25 tt., a to dost tlumeně (ale nutno dodat, že jsem taky v těhotenství hned od začátku dost přibrala, tak to s tím může mít souvislost). Pohyby od té doby cítím pravidelně, ale třeba jsem ještě nezažila co píšou jiné holky, aby mně dítě kopáním v noci vzbudilo. Je tam dobře odizolované 🙂
ničemu to nevadí, jak píše frantiska85 - když není v porodních cestách je vše v pořádku.. Taky jí mám na přední straně a pohyby jsem začala cítit opravdu pozdě téměř v 23.týdnu a to jsem štíhlá a bříško mi ještě moc nevyskočilo..
Mám teď taky placentu na přední stěně a mám teda pocit, že kopance cítím (asi od toho 17.tt) snad ještě víc než u dcery, kdy jsem ji měla na zadní, takže to bude hodně individální 🙂 .
@renyyzza Já ji mám a regulérní kopance cítím od 18tt (druhé těhotenství). Jemnější pohyby už jsem cítila dřív.
První těhotenství jsem měla placentu vepředu, ničemu to nevadí ... pohyby jsem cítila, až jsem se blížila k 20.tt a malá kopala spíš do zad a bylo to takové tlumené, vlny přes břicho se nekonaly vůbec. Teď mám placentu naopak vzadu, ale taky o 25kg míň než poprvé, takže těžko hodnit, pohyby cítím od 14.tt a to velmi výrazně, břicho se mi od půlky těhotenství boulí jak od vetřelce.
Placenta na přední stěně nevadí 🙂 Mám ji. Jediný rozdíl je v tom, že jsem cítila až později pohyby (cca od 24 týdne, zatímco jiné je cítily o hodně dřív) a taky v tom, že kamarádce se hýbalo břicho hooodně brzo a mě až tak okolo 28 týdne 🙂 Ale čím je miminko větší, tak už se to potom poddá a pohyby jsou zřetelné 🙂
Ještě dodám, že u mě jsou přes břicho pohyby vidět od 24.týdne takže nakonec jsem se i já dočkala 🙂
Taky mám placentu na přední straně a ničemu to nevadí 🙂 Pohyby jsem začala cítít okolo 20tt a bouličky jsme viděli cca od 24tt 🙂 Teď už mám břicho samou vlnu 😀
Nevadí to ničemu, a pohyby jsou individuálně: v jednom takovém příp. jsem cítila pohyby normálně a někdy v ca 16. tt, v jiném mnohem později ca 26. tt a velmi tlumeně. Obecně platí, že později a méně.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Nevadí, pokud nezasahuje do porodních cest. V obou těhotenstvích byla a je placenta vpředu, pohyby cítím dost tlumeně.