ahoj holky, chci se zeptat, jestli jste někdo byl na 3D/4D ultrazvuku a máte placentu uloženou na přední straně......doktorka mi dnes řekla, že pokud mimi nebude v ideální poloze, nebude toho moc vidět 😖 Máte někdo zkušenosti?
jé, tak to je dobrá zpráva a můžu se zeptat, kde jste na 3D byli? Koukala jsem, že si rodila v Brně, tak Prenatal, nebo Helios? Já jsem objednaná do Prenatalu, tak snad se to povede 🙂
Ahojda, také mám placentu na předni straně a na 4D jsme byli v Gennetu v Liberci a musím říct bylo to moc hezké, žádná zvláštní poloha. jen si malýho sestřička popošťouchla jak potřebovala a výsledek? No nádhera. Je to těžší si mimi natočit, ale ničeho se neboj, určitě vidět bude 😉
Kacenkag, byli jsme v Heliosu. Doktorka taky malou šťouchala, ale té to bylo úplně fuk 🙂 , tak proto pak zvolila tu pokroucenou polohu 😉
tak moc děkuju, to jsem ráda, že to nějak udělají 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ano, taky jsem měla placentu na přední straně, při UTZ jsem ležela na boku, byla jsem celá pokroucená, kolena na jinou stranu než břicho 🙂 , ale šlo to. Malá měla zabořenou tvářičku do placenty, ale i tak vyšly celkem OK fotky. Mám je tuším v albu.