Ahoj holky!
Potřebuji od Vás rady. Jsem pendler (bydlím v ČR a pracuji v NĚMECKU) každý den jsem dojížděla do práce ale bohužel je krize já jsem těhotná a zatím marodím. Zjistila jsem ale že v Německu pokud jsem těhotná tak mohu marodit max 6 týdnů a pak nějaké jiné formuláře. Poradíte mi někdo co mám dělat? do práce nemůžu jelikož jsou zavřeny hranice a já bych se tam někam musela nastěhovat minimálně na měsíc a pak karanténa. Psychicky bych to nedala a vůbec nevím co mám dělat. Jsem teprve na začátku těhotenství a nevím co a jak chodí pro pendlery. Je tu někdo kdo už si tohle prožil? co Vše si musím vyřídit, zařídit....Jak to funguje s mateřskou rodičákem a hlavně teď to marodní? co a jak? děkuji jsem vážně už zoufalá na internetu nemohu nic najít.
@lalen1 já dělám servírku ale bohužel jsou hranice zavřený a já bych to vážně nedala někde si tam hledat teď bydlení kvůli tomu a být od všech a všeho odříznutá. A nevím co za formulář potřebuji.
+49 9973 841028
Aneta Černá,dělá na aok ve Furth im Wald,domluv se s ní. Už jsem tu jedný holcine dávala na ní kontakt
@amazonkajanik děkuji moc
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@denculka17 kamarádka otěhotněla a hned zůstala doma na 100% az do porodu.. Říkala, ze maji právě něco extra pro těhotné a nebyl vůbec žádný problém.. Dela tedy ve fabrice - náročná práce...