Pauza v užívání antikoncepce a menstruace mešká

keksik002
30. říj 2020

Zdravím, užívám antikoncepci, beru ji již několik let, vždy po vysazení jsem do dvou dnů max dostala menstruaci, teď už ale 4 dny pauza a nic, ze začátku lehké špinění a teď nic.. co teď? těhotenský test? nebo .. začít brát antikoncepci dál..? lékař má dovolenou, zástup v nemocnici a tam se moc nehrnu.. poradí někdo? děkuji všem..

barmil
30. říj 2020

@keksik002 udelala bych TT, pokud negativní, zacla bych nové platicko antikoncepce

keksik002
autor
30. říj 2020

@barmil Děkuji, tak doufám že to bude jen nějaký "výpadek"..

barmil
30. říj 2020

@keksik002 lepší zkontrolovat to tt a mit klid a začít brát antikoncepci, než se porad dal nervovat, co to bylo.. Navíc pokud tehotenstvi neplánujes, tak Ti to případně alespoň dá dostatek času na rozmyšlenou.

themuffin
30. říj 2020

Mě doktor řekl 21 dní brát a 7 dní pauza nehledě na krvácení..

themuffin
30. říj 2020

MS většinou dorazila po dobrání platíčka, ala párkrát se mi stalo, že jsem to dostala třeba až pátý den

keksik002
autor
30. říj 2020

@themuffin no ja to mam uz nekolikaty rok (8let) vzdycky hned druhy den max a vzdycky tri dny.. Tak me to znervoznilo, rano udelam test.

@barmil těhotenství určitě plánované neni, takze...

keksik002
autor
31. říj 2020

Tak těhotná naštěstí nejsem.. Takže, mám začít brát prášky nebo čekat, jestli ještě menzes přijde?

themuffin
31. říj 2020

Být na tvém místě, tak bych asi počkala a udělala obvyklou pauzu.. Ale je to samozřejmě na tobě

keksik002
autor
31. říj 2020

Proc se mi nadpis prepsal?

themuffin
31. říj 2020

Netuším proč to tak dělá, ale už jsem si toho všimla u více diskuzí 🤔😀

keksik002
autor
1. lis 2020

@themuffin zvláštní.. Ted na to cucim a říkám si, hele stejna diskuze.. A teprve pakme dojde ze je to ta moje :D

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru