Paní doktorka Kopecká - Humpolec. Jaký na ni máte názor?

20. čer 2024

Dobrý večer, chci se jen optat. Jaké máte zkušenosti s paní diabetolozkou Kopeckou z Humpolce. Chodím k ní kvůli druhému těhotenství a mám pocit, že už si u mě vymýšlí jen různé diagnózy, protože jsem silné postavy. Všude jinde i v nemocnici, kde budu rodit mám všechno v pořádku. Akorát mám z ní nervy a vůbec se mi nelíbí to, jak arogantně se chová. Už u prvního syna mi řekla, že se mi narodí postižené dítě a že mě opustí kvůli tomu chlap a budu na to sama. U druhého dokonce padla i věta, co jsem si to vůbec dovolila mít dítě a že bude zase postižené. Když ji řeknu výsledky cukru, které jsem měla nízké, tak mi na to akorát řekne, že je to blbost a stroj mi určitě musí blbnout...

rozitta
20. čer 2024

A co recenze na znamylekar.cz ? A proč k ní chodíš když je taková? Jiná není?

autor
20. čer 2024

@rozitta Bohužel v Humpolci nikoho jiného nemáme a já jsem nechtěla zbytečně někam dojíždět..

autor
20. čer 2024

@rozitta a tam se mi to nechce moc dávat, protože by přesně věděla o koho jde. Mám v plánu pokud bych měla nějaké problémy s cukrem tak i ní už nikdy nebudu a budu radši jezdit do jiného města.

mourovatakocka
20. čer 2024

Jezdi jinam už teď. Za ty nervy ti to přece nestojí, to škodí miminku taky. Jinak samozřejmě dieta, hlídej se, měř se, aby "na tě nemohla" s nějakýma kecama a hledej někoho jiného...

autor
21. čer 2024

@mourovatakocka já právě v pondělí už nastupuji do nemocnice a v úterý na porod. A tak to chci vydržet a pak už s bi nechci nic mít společného.

autor
21. čer 2024

@mourovatakocka jak říkám, kdyby jsem si dietu neupravila podle sebe, tak v sobě mám tak málo cukru, že bych byla vůbec ráda, že moje dítě má 2 a půl kila. Já neříkám nic na to, že jsem silné postavy a že mám zhubnout. To všechno mám v plánu po porodu, ale ona by měla pochopit, že žena co čeká miminko tak prostě něco chtě nechtě přibere. Ale co jsem o ní slyšela, tak ona nutí všechny hubnout i ty, co buď hubení jsou a nebo jim to nejde z důvodu nemoci.

lennus
21. čer 2024

Nerozumím, proč si to vůbec necháš líbit. Nastav si hranice. Podívejte, paní doktorko, já tady nejsem kvůlu Vašim názorům, ale protože jste lékařka, tak se laskavě zdržte svého hodnovení a chovejte se profesionálně.
Druhý si dovolí tolik, kolik mu dovolíme my.
Já si za dobrým lékařem klidně popojedu.
Jinak stačí měřit glukometrem a pokud budeš ok, nikam nemusíš. Dnes máme naštěstí možnost volby. A napsala bych hodnocení, ať ostatní ví, tohle si nemůže dovolit.

autor
21. čer 2024

@lennus jsem u ní, protože prostě to tak vyšlo. Jak říkám skončí mi těhotenství a nic s ní nechci mít společného. Ona má zajímavý systém. Dlouhodobý cukr neměří, stačí ji vypsat hodnoty. Z toho mi chce udělat profil do nemocnice, kdy mi opět jako posledně napíše poslední hodnoty a to je celé.

Včera jsem ji volala, že na prohlídku nebudu moct, protože musím k praktikovi na předoperační prohlídku a vyšlo mi to na stejný čas, tak to jste měla slyšet ty její problémy. A vysvětlit ji, že nemáte hlídání pro dítě, aby jste tam mohla ráno čekat hodinu, než ona se uráčí se nasnidat a tak.. začátek ordinační doby má od 7 hodin, jenže než začne je klidně 8 az půl 9 a to si tam zve lidi na 7.

Já jsem opravdu u ní byla jen, abych ji měla a snažila jsem se všechno vydržet. Jenže z nervu u ní sei zvýší všechno. Prostě až tam nebudu, tak budu mít klid. 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru