Nemáte nějaký nápad, jak originálně oznámit rodině to, že čekáme přírůstek do rodiny? 🙂
@kajush95 na fleru se dá koupit stírací losy,kde po seškrábání je oznámeno miminko. To se mi hrozně líbilo.
Nijak originálně, donesli jsme fotku a kochali se tím šokem ostatních🙂
Poprvé dostali fotku z utz v rámečku se vzkazem od miminka. Teď podruhé jim dcera ukázala fotku utz a řekla, že je to miminko u maminky v bříšku
No ja jsem ve 12. tydnu a uz mi zacina brisko rust. Pred tehotenstvi jsem brisko nemela vubec, tak ted uz je vystouple. A nesmim si vzit uple, jinak to jde videt. Jinak my oznamovali rodicum losem a zbytek rodiny bude na vanoce. S kazdou stranou se sejdeme u babicky. Delam pro babicky kalendare, kde budou zaznacene narozeniny vsech v rodine. A kazda rodina bude mit fotky u jednoho urciteho mesice. No a v jednom mesici bude fotka z ultrazvuku a k tomu nejake povidani.
A muž slavil zrovna 30, takže se sešla celá rodina a tam jsme to dali ;)
@kajush95 plánovala jsem los, jenže člověk míní, bůh mění a jednoho krásneho odpoledne jsme seděli na zahradě se sestrou, která rodila jen o 14 dnu dřív,a všichni proč nejdeme do vyrivky s babičkou a sedíme tam jak kvočny. Obou bylo blbě 😂 o minutu později přišel náš tatínek a taky se ptal proč nejdeme do vyrivky, ale asi otcovská intuice a zeptal se hned vzapeti jestli jsem těhotná, no tak jsem mu odpověděla ano a ségra hned na to navázala že i ona a bylo po překvápku😂
@kubesovaadelka já to tak měla se sestřenicí, ona to oznámila už dříve, já ji jednou napsala kdy má první screening, odepsala že v pondělí, já ji napsala že taky mám ve čtvrtek🙂
Termín máme 4 dny od sebe, kéž bychom se potkaly v porodnici i když je to spíše nepravděpodobné 🙂
@uzivatelkapetra já to u ségry poznala ještě dřív než si udělala test, ale vždycky to bylo naše tajemství, jen já blila jak amina a ta vyrivka byla poslední kapka, a už jsem to vybalila a tak rovnou to oznámila i ségra. My měli termín 10dni ale ona rodila o 2 dny dříve a já později, takže máme prcky 19dni od sebe😂 i tak to je dvojka, bydlíme v jednom domě, jen máme každá svůj byt takže dopolko tráví děcka spolu, vaříme si navzájem deckam obědy, když koupíme nový čaj, křupky apod dáváme tomu druhýmu na košt a je to super ♥️ děcka mají 10mesicu, učí se navzájem lupačiny, určitě se sestřenkou podnikejte nějaký sedánky s dětma když budou věkem kousek od sebe
My sme pozvali mojich aj muzovych rodicov. Normalne prebiehal den a ked sme si naliali na pripitok, tak som zahlásila, ze ja pit nemozem ☺️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Nevím, jak moc to je originální, u prvního jsme jim pod stromeček dali krabičku s botičkama, ultrazvukem a vzkazem od miminka, u druhého dostali minikufřík s ultrazvukem a telegramem, že mu ho mají do června pohlídat, a u třetího jsme koupili oblíbenou láhev alkoholu, vyzdobili ji samolepkou "limitovaná edice", zadní etiketu přelepili fotkou z ultrazvuku a tu zase vzkazem od miminka, ale jen lepící páskou tak, aby se dalo dostat k tomu ultrazvuku. Zvláště vyrobit ten vzkaz od miminka co nejpodobnější původní etiketě dalo dost zabrat.