Ovulační test.

petulejan
10. bře 2020

Ahoj ženy,mám osmiměsíční dcerku a druhé rozhodně neplánuji a menstruace mi teď tak nějak skáče,jednou 31 dní,pak zas 21. No a teď jsem s ní počítala o víkendu a nic a vím že to ukáže i Ovulační test a tak jsem ho zkusila a objevilo se tohle. Nemáte někdo ukázku v těhotenství a skoušel to s ovulákem? Potřebuji uklidnit že by byla riska silnější 🤦‍♀️ těhotenský taky samozřejmě udělám až se k němu dostanu,ale nechci hned plášit chlapa. Teď asi potřebuji uklidnit 🤦‍♀️

petulejan
autor
10. bře 2020
packa17
10. bře 2020

ano dnes jsem 12-13dpo a takto...nestovala jsem 4m a vzdy jsem mela po ovulaci bilo ani slaba carka na ovu testu...hormony jsou podobne ale kazdy to ma jinak

slunickova
10. bře 2020

@petulejan to tehotna nebudes takovou carku mam porad celi mesic kdybys byla musel by byt ovulak stejne silna carka jak testovaci takze neboj

petulejan
autor
10. bře 2020

@slunickova bože díky 🤦‍♀️

petulejan
autor
10. bře 2020

@packa17 ty mě děsíš

packa17
10. bře 2020

@slunickova kazdy je jinq nevim jak ma ovulacni testy normlane ja vim ze nemam normalne zadnou carku mimo ovulaci

slunickova
10. bře 2020

Ja mam pred ms ovu test takto

petulejan
autor
10. bře 2020

@slunickova uf tak snad i já 🤦‍♀️

petulapal
11. bře 2020

Ovulační test a zítra začínám 35tt.

lenickamimi
14. bře 2020

Děvčata prosím o radu dnes jsem 14Dc mám mírné bolesti na levém vaječníku a začala jsem špinit ovu test dělaný vrchní včera ráno a spodní teď v 11

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru