Ovulace - bolesti a hlen. Co to znamená?

janca2000
7. led 2020

Hezký večer, mám dotaz ohledně projevu ovulace. Často se píše, že PO ovulaci vzroste bazální teplota, jenže co znamená, když den po první vyšší teplotě mě začala bolet prsa a byly citlivé bradavky a celkově se zvětšil a bolely i další den a trochu i treti den? Pak už v pohodě. V té chvíli už není hlen plodný - je lepivy.
Znamená to třeba, že mám ovulaci až PO první vyšší teplotě?
Jiné příznaky na sobě bohužel nesleduji, tohle je můj poslední cyklus. Občas mě bolí v podbřišku (nejčastěji v levém) , ale to se tentokrát nestalo.

terka80
7. led 2020

@janca2000 poovulacni pms by se dalo rict.mas graf bt?

janca2000
autor
7. led 2020

@terka80 ano, zde

terka80
8. led 2020

@janca2000 vyznacilo ti to ovu na 17 dc.

janca2000
autor
8. led 2020

@terka80 ano, to vím. Teploty to krásne ukazují. Ale právě já na některých stránkách čtu, že ovulace probíhá PŘED zvýšením teplot a jinde, že až PO zvýšením teplot. Tak tomu teda vůbec nerozumím.

terka80
8. led 2020

@janca2000 ovulace probiha pred zvysenim bt a cely proces trva az 18 hodin.zkus si udelat graf na fertilityfrend tam ti to na jisto urci ovu.

janca2000
autor
8. led 2020

@terka80 jsem si stáhla tu aplikaci a zadala tam tento měsíc. Akorát teda aplikace není zvyklá na muj cyklus, menzes mám relativně brzo po menstruaci (měla bych ji dostat už 14. nebo 15.,ne 17., jak to appka vyhodnotila). A ta aplikace je placená?

terka80
9. led 2020

@janca2000 ovu byla 17 dc dnes jsi 7 dpo a ms chodi 14-16 dpo ale neznam.presne tvoji lutealni fazi

janca2000
autor
9. led 2020

@terka80 takže když jsem 19DC měla nechráněný sex, šance a otěhotnění není?

terka80
9. led 2020

@janca2000 samozrejme ze je sance ale uz mensi nez kdybys mela styk v plodnem obdobi tzn.pred ovulaci.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru